Dasboot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır öyle değil,yani youtube a başvursam bu video benim diye bütün hakları bana geçer video nun,youtube da benden izin almadan kimse yükleyemez onu diyorum.Zaten video da ne müzik ne de herhangi birinin yüzü var telif hakkı iddia etmek imkansız o yüzden benim açımdan sıkıntı yaratacak bi durum yok.Bakalım duruma göre davranıcaz artık riskli bi iş görürsem girmem zaten
Dasboot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uyarılar için sağol hocam zaten risk görürsem girmem.video hak talep edilecek gibi değil müzik yada şahıs yok içinde anonim iş.Adamların videoyu görmeleride benim şansım diyelim,ama dediğim gibi iş çok büyük ölçekli çıkarsa bulaşmam zaten
Youtube da content id alan videolarda taranan sadece yuz ve sesler degil videonun her karesi alacaginiz id 'nin altinda lisansiniz olarak size islenir. Madem farazi seyler uzerine konusacagiz bende su sekilde birsey diyeyim. Olsun ki siz elinizdeki videonun lisansini aldiniz. Siz yuz ve ses olmadigi icin hak iddaa etmek imkansiz desenizde ,gercek sahibinin olasi bir itirazinda videoyu sizden one yuklemis olmasi bile lisansinizin iptal olmasina sebep olur. (cezada alirsiniz,haksiz talepten)
Bilginize.