Bakiniz ne demisler ;
Sitenizde gerekli guncelleme ve degisikleri sagladiktan sonra tekrar itiraz etmeniz gerekirdi, ben birsey yapmadim diyerek itiraz etmeniz hicbir mana icermez.
Sitenizi bilmedigimiz icinde birsey diyemeyiz ancak, 7-8 aydir odeme aliyor olmaniz dogru oldugunuz anlamina gelmez sadece inceleme asamasina takilmadiginiz anlamina gelir. Detayli bir inceleme sonucu belki reklam yerlesimleri, belki reklam gorunum alanlari ve bilmedigimiz site sorunları sebebi ile sizinle calismaktan vazgectiklerini beyan etmisler.
Bu yumusak bir ihrac sebebi, bir sansiniz var bosa harcamayin derim. Cunku cogu hesap kapanislarinda itiraz sureci bile sunmaz.
Açık konuşmak gerekirse neye ve hangi sebeble itiraz edeceğimi bile bilmiyordum. Çünki aylardır uyguladığım farklı bir reklam yerleşimi veya farklı bir uygulama yok İtiraz sürecinde ben sadece bugüne kadar ne yaptığımı hit bilgilerimi kullanıcıların nereden geldiğini nereye gittiği ile ilgili ayrıntılı bir bilgi gönderdim resimler halinde ancak yinede red edildi. bunun bir sebebe bağlı olduğunu düşünmüyorum. Banlamak istediler ve banladılar bu kadar gibi geliyor bana cunki cok uzun yıllardır ads kullanıyorum.