Hocam hangi şube size şunu söyleyeyim verilen paraya yazık bilgeadam *********** dersler yapilmiyor kayıt yaptirirken bi dünya söz veriliyor hepsi yalan senin parana bakiyorlar yani....bende yazıldım pişman oldum aklın varken
bırak...
önce yuKKo arkadaşıma sorayım hangi şubede ? yani böyle bir genelleme yapamazsın. Gerçekten birşeyler öğrenmek isteyenler senin bu mesajını okuduktan sonra fikirlerini değiştirebilir. Bilge Adamın bir sürü şubesi var ben olumsuz yorumlar da duydum olumlu olanları da. O yüzden şubeyi belirtirsen diğer arkadaşları yalnış yönlendirmemiş olursun bence.
Bilişim Eğitime gelince;
arkadaşım öncelikle bu kursun gerçekten faydalı olabilmesi için senin bu işe merağının olması gerekir. Bunun yanında programlamadan anlıyor olman da gerekiyor. En önemlisi algoritma bilmiyorsan bu kurs hiçbir işe yaramaz. Çünkü burada verilen eğitimler genellikle belli bir noktadan başlıyorlar. Ben Bilişim'in eskişehir şubesine gittim. eğitim güzeldi ama bir süreden sonra beni sıktı. sebebi de ben iki aşamalı bir kurs almıştım. önce web yazılım uzmanlığı sonra da mcpd eğitimi. ama ben şöyle birşey yaptım web eğitimini aldıktan sonra bir sürü şey yaptım araştırdım birçok proje yaptım. o yüzden mcpd de benim öğrenebileceğim birşey kalmamıştı. Sonra dedim keşke ikinci kursu almasaydım diye. senin durumun nedir bilemiyorum buna göre ölç tart kararını ver...