Öncelikle geşmiş olsun.
Benim de hesabım banlanmıştı ancak suç bendeydi kural ihlali yapmışım bilmeden.
Sonra 2 hafta kapalı kaldı. Ben başka reklamlarla falan uğraşırken geri açtırmak için bir link buldum. İtiraz ettim ve bana şunları değiştirip tekrar başvurun diye mesaj geldi. Dedikleri uyarıları dikkate aldım ve banım geri açıldı. Bu 2 defa oldu.
Eğer kendi reklamlarınıza kendiniz tıklamadıysanız diğer konularda hoşgörülü davranabiliyorlar.
Buradan irtibata geçebilirsin
Hocam vallahi sagol ya telden giriyorum suan pc ye gectgimde bahsettigin islemi uyguluycam eger ki gerrcekten inceleyip bir karar veriyorlarsa şansimin oldugunu dusunuyorum. Çunku hata yapmis dahi olsam, hic bi sekilde art niyete sahip oldugumdan degil ki zaten bunu incelerlerse anlayabileceklerdir. Daha once hesap bani acilani duymamistim ama bakalim cok tesekkurler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:45:40 -->-> Daha önceki mesaj 09:21:56 --
Öncelikle geşmiş olsun.
Benim de hesabım banlanmıştı ancak suç bendeydi kural ihlali yapmışım bilmeden.
Sonra 2 hafta kapalı kaldı. Ben başka reklamlarla falan uğraşırken geri açtırmak için bir link buldum. İtiraz ettim ve bana şunları değiştirip tekrar başvurun diye mesaj geldi. Dedikleri uyarıları dikkate aldım ve banım geri açıldı. Bu 2 defa oldu.
Eğer kendi reklamlarınıza kendiniz tıklamadıysanız diğer konularda hoşgörülü davranabiliyorlar.
Buradan irtibata geçebilirsin
Hocam bu adresten durumu izah ettim kendilerie ama hesap banından cok domain bani actirmak icin kullaniliyor gibi geldi bana
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:52:35 -->-> Daha önceki mesaj 09:45:40 --
Malesef mesajlari okuyan yok. Gelen mail :
Alıntı
Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, sadece bildirim amaçlı bir
e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesajı cevaplamayın.
-------------------------------------------------------------------------------
Sayın Kullanıcımız,
Google AdSense'le bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz. Kayıtlarımıza
göre, hesabınız program politikalarımızın ihlal edilmesi nedeniyle devre
dışı bırakılmıştır.
Daha fazla bilgi edinmek için, AdSense Yardım Merkezindeki sık sorulan
soruları inceleyebilirsiniz:
https://www.google.com/adsense/suppo...?answer=107023.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi