Forumda mazim çok eski BilisimTr idi nickim ortalama 5 yıllık bir üyeyim.Bunu Regex,Egemen ve daha hatırlamadığım birçok arkadaş bilirler.

Şimdi aranızdan ayrılmam gerektiğini hissediyorum artık.

Database silinmeden önce bir konum vardı sürekli "Serkan çağan" itini yakaladığım konulardan birisi.
Konuda da bir yemin etmiştim "Bu forumda ücretsiz verdiğim bir hizmette bana hakaret edecekler forumda bakarsam ardıma adam değilim!" diye.

"Piyasayı öldürenlere inat bitiriyoruz " diye bir konu açtım zamanında facebook kategorisine ve birçok ücretli yöntemi ücretsiz anlattım,veri tabanı silindi ajansların ortalama 2500 tlye yaptığı analiz hizmetini ücretsiz sundum.Halen daha adwords kategorisinde görebilirsiniz.

Ne oldu biliyormusunuz adını vermeyeceğim istemeyin,biraz önce 11 pm gördüm tek tek okurken bir tanesi dikkatimi çekti pmyi aynen kopyala yapıştır yapıyorum;
Alıntı
"Senin sunacağın hizmetinde vereceğin analizinde diyeceğim olmayacak.Bizim işler nerde kaldı?
Madem sunuyorsun devamını getir."
BE HEY DÜRZÜ!
Milletin 1 ayda tamamlayamadığı hizmeti ben 1 haftada teslim etmişim o kadar yoğunluk arasında daha neyin kafasındasın sen?

Neyse arkadaşada hakkım helal olsun.

Sonra gelelim diğer bir konuya dünkü üyeler bugün hesap sormaya kalkar olmuş pmlerde "yok sen kimsin tanımıyorum ayık ol" hem vallahi hem billahi bu pmlerden geldi.

Daha 2011 - 12 üyesisiniz aslanlarım bi nefeslenin forumu tanıyın kim kimdir diye sonra gelin bir insana hesap sorun klavye delikanlıları,sizede hakkım helal olsun.

BilisimTr döneminden olsun,Yes üyeliğimden olsun hakkının geçtiğini söyleyebilecek var ise hakkını helal etsin.

Benden yana hakkım geçen,param kalan(borç verdiğim arkadaşlar) herkese hakkım helal olsun.
Bugüne kadar paranın hiç lafını yapmadım size karşıda hiç yapmam borç verdiklerim helal olsun hiç dert etmeyin güzelim dakikalarınızı borç ödemek için değil hal hatır sormak için aramanız daha mutlu edecektir beni inanın.

@Regex;
Kardeşim seni harbiden çok seviyorum sürekli söylüyorum adam gibi adamsın.

@Egemen;
Mercan'a çok selam söyle oda unuttu bizi üyeliği sildirdi sildireli.Vefa dosta yakışır.

@BatuhanCimen;
Abicim sende adam gibi adamsın ama internetten kop biran önce sana tavsiyem.

@medyahost;
Seni yeni tanısamda yoldaşımsın insansın birçoğunun olamadığı kadar.

@Deae;

Ahmet idi sanırsam adın tam hatırlamıyorum fakat bir konumda demiştin ya "Bu bilisimtr çabuk patlar yakındır kokusu çıkar" :
kaç yıldır çıkmamıştı daha bilisimtr den bir kusur bulunamaz.Bu cümleni hiç unutamıyorum o gün gerçekten ağırıma gitmişti.

Arayanlar her zaman telefonumdan ulaşabilir bir sıkıntınız derdiniz olursa size kapım her zaman açık.

Okuyanlarada okumayanlarada teşekkürler.