Hahaha Levent Kırca ayyaşına sahip cikanlara bak sen...
Bunun gibi şaklabanlara Türkiye Cumhuriyetinin ihtiyaci yok. Gündem değiştirip popüler olmak için sağa sola saldırıyor işte.
http://www.samanyoluhaber.com/gundem...n-etti/911381/
aynen
Alıntı
Öğrencilerin ODTÜ'deki eylemle ilgili sorusunu da cevaplayan Kırca, "ODTÜ'deki isyan çok güzel oldu. Başbakan'a bayılmıyorum, kendisinden hazzetmiyorum
ödtü olaylayı başbakan yapmış gibi annatması çok garip geçdirimiz darbelerin babalarımız dedelerimiz bilir her darbeden önce ünv ayaklandırılır gazatelere yalan dolan habarler servis edilir ve halk buna alıştırılır daha sonra darbe yapılır 1980 1960 darbelerinde aynı şekilde oldu
ödtü 3 tane k.. ş.. sokup ayaklandırıp ünvleri kalyana getirdiler herkes ayakda uyuyor LEVENT KIRCA BU DÜNYADA TANIYIM BAŞKADA TANIYAMIYCAM vatan düşmanı vatanın bu kadar nefret eden bir tek seni gördüm kominist partisinede kendisi biizat üyedir sen başka sanatçıları nasıl hain olarak itiraf atarsın ulan densiz
İSRAİL BAŞDA OLMAK ÜZERE BİR ÇOK ÜLKE TÜRKİYEYİ İSTİYOR BU ARTIK BİR GERÇEK BUNU YAPMALARINDA EN KOLAY YOL HALKI KALYANA GETİRMEK ( ÖRNEK SURİYE) TÜRKİYEYİ BÖLMEK ama artık eski türkiye yok karşılarında hadi yiyorsa ? asker darbe yapsında görelim
artık halk eskisi gibi cahil degil ne nedir biliyor TÜRKİYE BÜYÜCEK VE ALLAHDAN BAŞKA KİMSE BUNUN ÖNÜNE GEÇEMİYCEK bu kadar net ve açık söyliyorum