Bir arkadaş ile anlaşılmıştır ilgilenenlere teşekkürler.
Pardonda seo hakkında ne kadar bilginiz var seoyu tek başına scripte bağlıyorsanız boş muhabbetlerle zaman kaybı yapmayın,
tek başına script ile hit garantisi verecekseniz size 10bin tl vereyim yarısı iş başında yarısı iş sonunda kabul mü ?
Fakat garanti vereceğiniz hite belirttiğiniz sürede ulaşamassam 2 katını sözleşme yapıp bana aktaracaksınız kabul ederseniz hemen sözleşme yapalım.
Bir işin ederi bellidir tek başına scriptin hit garantisini kimse veremez böyle bir şey tek başına mümkün değil zaten 10 kişiden xxx fiyat geliyorsa 2-3 uyanıktanda xxxx rakam geliyorsa bu sömüründen başka birşey değildir bende kendilerine birşey demedim sadece bu şekilde gelecekler teklif vermesin dedim neden zorunuza gitti onu anlamadım.
O zaman lagaluga yapma da git o xxx rakam verenlere yaptır. Sen kimsin de öyle xxxx teklif verenlere uyanık diyerek rencide ediyorsun? İsteyen istediği teklifi verir. Ben o sistemi 1.500 lira olarak verdim başkası gelir 2.000 verir başkası gelir 5.000 verir işine hangisi gelirse, hangisi ne şekilde kodlama yaptıracaksa hangisi ile mütabık olursan ona yaptırırsın. Seni zorladık mı? İllaha xxx teklif verenlere mi yaptıracaksın dendi? Genelleme yapamazsın. El benim elim bilgi benim bilgim bilgisayar benim bilgisayarım. İstersem 100.000 TL teklif veririm yaptırıp yaptırmamak sana kalmış. Ama kalkıp da burada boş boş konuşamazsın. O zaman dersin ki bütçem budur daha doğrusu
konu şablonuna uygun konu açarsın o zaman isteyen duruma göre teklif verir. Verdiğin site gerçekten hatrı sayılır sitelerden birisi ve kalkmış benzerini istiyorsun, tasarımı var, yazılımı var bunun seo ayarları var. Kısacası var oğlu var.
Neyin davasını yapıyorsun? Aç o zaman konu şablonuna uygun ona göre al tekliflerini. Yada bütçeni belirt insanlar boş yere xxxx teklif vermesin. Verenleri de rencide etmeye kalkma, kendini de birşey sanma.
Not: Madem scriptin seoya etkisi olmuyor madem hiçbir işe yaramıyor git o zaman onarcade falan kur yap bişeyler yatır paranı seoya bak keyfine.