Bir arkadaş ile anlaşılmıştır ilgilenenlere teşekkürler.
kusura bakmayın ama madem oyun işi.. madem script yazdırılacak ozaman biraz paraya kıyılacak.. heleki tr de ki en önemli oyun sitesinin benzeri script diyorsunuz.
bana kalırsa scripte vericek paranız yok ise hiç oyun işine girmeyin. sonuçta scripte harcadığınız paranın 10 katını site seo reklam için harcamanız gerekmekte.
Pardonda seo hakkında ne kadar bilginiz var seoyu tek başına scripte bağlıyorsanız boş muhabbetlerle zaman kaybı yapmayın,
tek başına script ile hit garantisi verecekseniz size 10bin tl vereyim yarısı iş başında yarısı iş sonunda kabul mü ?
Fakat garanti vereceğiniz hite belirttiğiniz sürede ulaşamassam 2 katını sözleşme yapıp bana aktaracaksınız kabul ederseniz hemen sözleşme yapalım.
Bir işin ederi bellidir tek başına scriptin hit garantisini kimse veremez böyle bir şey tek başına mümkün değil zaten 10 kişiden xxx fiyat geliyorsa 2-3 uyanıktanda xxxx rakam geliyorsa bu sömüründen başka birşey değildir bende kendilerine birşey demedim sadece bu şekilde gelecekler teklif vermesin dedim neden zorunuza gitti onu anlamadım.