selam arkadaşlar ben kampanya oldukca forumumuzda elimde olan kullanmadığım pepsi ve coca cola kapaklarını satmıştım bilenler bilir zaten ama uzun zamandır satış yapmıyordum
bu seferki kampanyada ise kendime ayırdıklarım dışında kullanmadığım pepsi şifrelerini sizlere sunuyorum

ödüller:
Çekilişle verilecek 100 adet XBOX 360 oyun konsolu AYRICA AYNI ŞİFREYLE EN SEVİLEN OYUNLARDA PUAN VE HEDİYELER!
katılmak için ne yapmak lazım
internetten bedava https://www.facebook.com/pepsiturkiy...88353677913467 göndererek katılabilirsiniz

isterseniz telefonla şifreyi AD, SOYADI VE ADRES bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak 7516 nolu SMS hattına mesaj olarak gönderin ama bence netten bedava yollamak daha cazip

ayrıntılı tüm detaylar https://www.facebook.com/pepsiturkiye adresinde

stok bilgisi:
pepsi şifreleri şu an 300 tane vardır
(kampanya bitene kadar oldukca burdaki bilgi güncellenecektir)

teslimat:
kapaktaki şifreler msnden,pm olarak,mail adresinize veya upload sitesine yüklenerek yollanacaktır tercih size kalmış ( akşam 22 den sonraki şifre istekleriniz sabah veya gün içerisinde seçmiş olduğunuz yönteme göre teslim edilecektir)
kapak tane fiyatı: paypalla 30 cent toplu 25 cent
eft have için 30 kruş toplu 25 kuruş
(toplu fiyat indirimi 20 taneden başlamaktadır bilginize)

ödeme:
paypal ve işbank eft havale,misli

iletişim:
pm ve mail adresi olarak tutlu49@gmail.com
not:çekilişe katılırsanız şifreli kapaklar sizin niçkinizle saklanacaktır kazanmanız halinde kapakları
adresinize kargo yada posta yoluyla yolluycağım kazanıp kazanmadığınızı 28.03.2013 tarihli Güneş Gazetesinde ilan edilince öğrenip veya gazeteyi alamayanlar için internetteki kampanya sitelerinde gerekli tarihler dahilinde takip ederseniz kazanırsanız

isminizi gazetede okursanız bana maille adresinizi yada pm ile telefonumu isteyip telefonla arayarak adres bilginizi verinki
size kapakları yollayayım aksi halde kapak elinizde olmassa pepsi ödülünüzü vermeyecektir size

isterseniz çekilis tarihlerinden öncede yollayabilirim kapakları bu durumda aldığınız miktardaki kapaklarıın kargo masrafıı size aittir
tavsiyem kazandığınızda bana bildirmenizdir yoksa boşa işe yaramayan kapakları alıp ne yapacaksınızki üstelik birde 3-5 kapak için kargo parası ödemeyin

ve kazananın siz olduğunuz için kapakların bende olması çekiliştede kazanan siz olduğunuz için hediyeyi bana vercekleri anlamına gelmez zira pepsi kazandığınızda adresinize imzalı teyit mektubu yolluycaktır gerekli kimlik ve evraklarınızla sadece siz albilirsiniz

konuyla ilgili her türlü sorunuza açığım