Youtube konusunda piyasanın ciddiyeti arttı, artık aynı videoları 10-20 kez görmeye başladık. 1k video 10 fiyatı gayet uygun geliyor, ancak unutulan şey videoların hepsinin zaten varolup rekabetin çok yüksek olması.

Yapmaya çalıştığım olay, sizin kendi videolarınızı içinde kendi sitenizin adresinin geçmesi.Bu konuda ben devreye giriyorum İçerisinde sizin sitenizin adının, görüntülerinin geçtiği ( veya kanalınızın ) ders ve "nasıl yapılır" videolarını tek tek çekiyor, size teslim ediyorum. Yaptığım iş elbette ki 1000 video yüklemek kadar ucuz olmuyor fakat emeğin karşılığı

Şuan için fiyatlandırma;

5 Yazılım Ders Videosu ( Ortalama 5-10 dakika arası süre ) : 20
10 Yazılım Ders Videosu ( Ortalam 5-10 dakika arası süre ) : 30
ve devamı.

Yapım Aşaması

5-10 dakikalık bir dersi çekmek ortalama 15 dakikamı alıyor, 5 ders için ( 20TL ) çalıştığım süre 1 saat 15 dakika civarında. Derslerden önce bir ön hazırlık yapıyorum, derslerde olabildiğince takılmamaya akıcı olmasına dikkat ediyorum. Video içerisinde sitenizden görüntüler verebilir, sitenizin adını söyleyebilir ufak hatırlatmalar yapabilirim ( üye olursanız şunlar şunlar vs. ) C# , PHP ve HTML konusunda bilgiliyim. Genelde ders konularını bunlardan çekmek isterim. Ancak "bu nasıl yapılır", "nasıl yüklenir" vs. videolar da çekebilirim. Daha uzun süreli videolar çekmek benim için dert değil, ancak yüklemek ve çekmek süre uzadığı için fiyatı biraz artırmak zorunda kalabilirim. Videolarını dilediğinizce 2 parta bölebilirim ( 10 dakikaysa 2 part 2 part görüntülenme sayınızı 2x ). Videolar 720P ' ye kadar desteklenir.
Video kenarlarına kanal & site ismi yazabilirim.
Teslim

5 videonun teslimi 1 günde oluyor, ancak işin günün başında verilmesi benim için önemli. Çünkü 1-2 saat hiç başından kalkmamam gerekiyor, zaman ayırmam gerekiyor. Teslimi ister rar dosyasının içinde yaparım, isterseniz kanalınıza yüklerim. Benim için farketmez dilediğinizce

Umuyorum ki ilgi görür, ilgi görürse aynı işi yapacaklar olacaktır. Herkes ekmeğini kazansın isterim.

Örnek

(1)
http://www.youtube.com/watch?v=WstYZEUa2Ss

(2)
http://www.youtube.com/watch?v=xo2hW1vFv7o

Umuyorum beklediğim ilgiyi alabilirim, teşekkürler.