her insanın her firmanın başına gelebilecek geç ödeme olayının öne sürülmesi çok yanlış bir tutum, 7 - 8 aydır bende firmanız ile çalışıyorum, evet ticketlara cevap veriliyor, hatta telefonlara da cevap veriliyor, ama açtığımıza açacağımıza pişman olup kapatıyoruz.
Birgün ciddi bir konu olur da şikayet konusu açarım ve karşılığında murat bey sizin geç ödemeleriniz oldu biz bir şey dedik mi dersiniz korkusu ile (evet geç ödemelerim oldu) firmanızı değiştirme kararı almayı düşünüyorum.
Bu açılan konu da anlatılan olayların muhakkak bir açıklaması vardır, lakin 1000 lerce insanın okuduğu bir konuda böylesine aşağılanmak istemem.
Onur bey ve çalışanları işlerinde uzman kişilerdir, kendileri ile çalışmak istiyorsanız onlar kadar uzman olmanızı öneririm, yoksa siteniz kapalıyken bile onlar konuşur siz dinlersiniz hatta özür diler kapatırsınız.
Bazı konularda firmaya da hak vermek lazım..Sen tutup güvenli mail kullanmayıp basit düzen phpmaili kullanıp firmaya yok 10k zararım var karşılayacak mısınız derseniz firmada gereken cevabı verir kendi zararlarını da işin içine katar...
Zaten bana göre kasıtlı açılan bir şikayet konusu şikayette phpmaili kapatmış haber vermemiş deseydi ben sanıyorum ki İnternetBilişim daha tutarlı yaklaşacaktı...
Siten %99 açık mı açık...Yedekler alınıyor mu alınıyor..İstediğinde ulaşabiliyorsun musun ulaşıyorsun..Fiyatlar bu kaliteye göre mükemmel mi mükemmel...Hostingciler amele mi kardeşim birisine bir webtasarım işi yaptırıyorsun 1 ay sonra şuraya birşey daha ekleyelim vb ufak rican olduğu zaman bile extra ücret çıkarıyorlar...Hatta şifreleri bile vermiyorlar verdikleri zaman sorumluluk kabul etmiyorlar..
Şimdi ise her site kuran sitenin en ufak sorununda hostingcinin kapısını çalıyor..