iyi o zaman beyler seneye miami'de yazlık alıyorum şimdiden doğruysa
ben rezerv ettireyim
şaka bi yana bu youtube anlamak zor aynı başlık video ilk ben eklesem benden çalan adam üstüme çıkıyor
Sakayla karisik paraniz olursa nereye gidecegini de anlamis olduk bu arada
Dediklerinde haklisin anlamak pek mümkün degil algoritmayi..Ama bak gecenlerde de bi yazmistim tecrübelerimi yazayim..
"Bizim evde 2 bilgisayar var , diger bilgisayardan arkadasimin izledigi videolar , ben kendi PC imden youtube girdigim zaman sagda tek bir yerde cikiyor..Hic bir zaman ben onun izledigi videolari kendi bilgisayarimda acmadim..
2. nokta tamamen baska bir gmail adresime login oldum, bana gelen maillerle ilgili cok cok spesifik konular yani, o videolar yine ayni Youtubede sanirim sagda üstlerde cikiyor..
Birinci olay IP kaydina göre ilgilerimizi iliskilendirdiklerini 2. si de hertürlü google aracini kullanmamizdan hakkimizda bilgi toplayip o konuda video cikardiklarinin delili.
Olay tamamen kisiye göre yani, bu algoritmayi bulsan bile yine herkeste farkli seyler cikacak.onlarin gecmis google aramalari, eski yt video izlemeleri, gelen emailler..bir önceki web sitesinde tikladiklari adsense reklami bile cerezlerle kayit altinda..cok gicik birsey aslinda sanki 100 kamera ile izleniyor gibiyiz..kacari yok.."