SeoEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
# AdSense görüntüleyen sitelerin benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak son kullanıcıya yeterince değer sunması.

# Az miktarda orijinal içerik bulundurması veya hiç orijinal içerik bulundurmaması.

# İçerik tabanlı olmayan sayfalara Google reklamları yerleştirilmesi.

# Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamaması.

# Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezememesi ve aradıkları bilgileri bulamamaları

Siteleriniz politikalarımızın özünü ihlal ettiğinden, reklam sunumunu devre dışı bıraktık.

Bak yukardaki maddeleri ben kafamdan uydurmadım. Bu maddelerden biri veya bir kaçı mevcut sitelerinden herhangi birisi veya bir kaçı ihlal etmiş.

Benim önceki mesajımda da sana belirttim anlamak istemediginiz nokta şu sizede normal herkese gönderdikleri "stabil" banlanma mesajını gönderebilirlerdi o zaman bu şekilde rahat konuşurdunuz lakin size faklı olarak adamlar maddeler halinde sıralamışlar..

Bence siz şuan ki sinirle bunları düşünmeden yazıyorsunuz. Ben yine diyorum banlanma sebebiniz kural ihlalidir.

İyi günler dilerim.
İki uc yeni site acmistim ve temalarda direk kodlarim mevcut oldugu icin icerik yetersiz denmesi belki normal olabilir ancak senelerdir bu sekilde yapiyorum bi 10-15 gun iceriksiz kaliyor actgim siteler eger ki bh durum ihlal ise bisey diyemicem ancak zaten bunlar daha panele dusmemis siteler oluyo. Neyse sagolasin hocam yapcak bisey yok
Blurayindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce benide aynı sebepten banlamışlardı aynı ayın 16 sıydı. içeride 1500 ay sonu bidahaki aya da 1000 dolar para vardı. 1500 doları ay sonunda ödemişlerdi umarım sende alırsın hocam. Ve hiç haberim olmayan bir sitem yüzünden banlanmıştım
Keske oyle bisey olsa ama banlaninca para yatmiyor diye biliyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:30:24 -->-> Daha önceki mesaj 18:28:30 --

English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 tane hesabı kapatmışlar.Bazılarını kafeden kontrol ediyordum.Adamlar banlamak için bahane arıyorlar resmen.3500 lira gitti.
Ayen hocam ama inanki ben paraya yanmiyorum. İki ay sana para ofemicez deselerdi de hesabimi almasalardi benden