Sanırım bana cevap vermeme sebebinizi öğrendim.
youtube.com/watch?v=YI8eUNB5NOo
video da KURTULUS-PC yazıyor, ve benim daha önce başka bir siteden iletişime geçtiğim modül yazabileceğini söyleyen kişinin adıda Kurtuluş'du. Linkedin den profilime bakmış hatta, proticarette çalıştığını gördüm.
Eğer bu konuda yazanda aynı şahıs ise bunu PM ile belirtin lütfen.
Ben firmanın kendisinden destek alayım ücretiyle diye düşünürken, ikinci bir şahsın "nasıl olsa bana yaptırır" diye düşünmesinden dolayı mı cevap alamıyorum?
İstedik ki bizzat proticarete para kazandıralım. Neden? Çünkü ücretsiz sunduklarından.
Ama bu ilgisizlik, alakasızlığın sebebini anlamadım.
Defalarca yazmama rağmen bir dönüş yapmadınız.
Merhaba
myHalici,
Özel mesajınıza cevap vermeme nedeni olarak sadece forumlara bakan ekibimizin dikkatsizliğini söyleyebiliriz. Bunun dışında bahsi geçen kişi daha öncesinden Proticaret projesinde görevli olarak şirketimizde çalışmıştır. Şuan itibari ile şirketimizle bir ilişkisi bulunmamaktadır (dolayısıyla, forum destek ekibinde de değildir). Ayrıca belirtmek isteriz ki Proticaret bir framework olarak çalıştığından dışarıdan belirli kurallar çerçevesinde eklenti geliştirilebilir durumdadır. Bu nedenle Proticaret firmasında çalışmasalar da
örnek videoyu izleyerek eklenti geliştirebilirler.
Özel mesajınızda bahsi geçen konu için iletişim bilgilerinizi gönderirseniz sizi Proje yöneticilerimize aktaracağız.
Son versiyonumuzu çıkarmak için yoğun olarak çalışıyoruz. Bundan mütevellit yaşanan gecikmeler için özür dileriz.