efemix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
eyw hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36:32 -->-> Daha önceki mesaj 17:33:40 --

SeoEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değişen hiç birşey yok benim gözümde. Çünkü sadece şu iki banlanma mesajına bakmanız bile birçok şeyi gözler önüne serebilir.

AdSense hesabınızda bulunan bir/birkaçı size gönderilen AdSense Politikalarına göre İHLAL yapmıştır.

Bunun olduğuna adım gibi eminim çünkü bunu mesajında açıkca belirtmiş. Şöyle ki sizede aşağıdaki gibi bir mesaj ile yollarını ayırabilirdi?

Ama öyle yapmadı size gönderdiği mail de açık açık size neden banlandığınızı anlatmış.

Size gelen e-posta içeriğinden bir kısım.

Yani işin özü hatayı Google 'da aramamanızdır. Sizden kaynaklı kural ihlali olduğunu düşünüyorum.
Ben sizinle aynı fikirde değilim hocam. Artı google sizin bahsettiğiniz kadar insanları sikleyen bir firma olsa, şu sıtenızde şunu yapmıssınız dıye belırtır. veya ıhlallerı kaldırdıgınızda hesabınızı kullanmaya devam edebılırsınız vs der. Ama yok, Bugune kadar binlerce lira kazandırdı belki ama bizim üzerimizden bize 1 kazandırdıysa kendısı 5 kazandı neyse uzatmanın alemi yok. Farklı bır fırmanın çıkıp Google ın karşısında dikilebileceği gune kadar el mahkum devam edeceğiz.