İletişim için PM.

Site1: PM (apple, iphone, mobil teknoloji haberleri)
Pr: 2
Alexa Global: 1.9M
DMOZ: var
hit: 300
link: 3ay/20TL (max10)
125x125 banner: 3ay/30TL
Tanıtım yazısı: 10TL (özgün olmak ve her hafta max 1 tane sırayla yayınlamak koşuluyla. Bunu siteler tanıtım yazısı çöplüğü olmasın diye yapıyoruz. Tanıtım yazınızı ileri tarihli olarak zamanlıyoruz. )

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Site2: PM (mobil teknoloji haberleri)
Pr: 3
Alexa Global: 1M
DMOZ: yok
hit: 300
link: 3ay/20TL (max10)
Tanıtım yazısı: 10TL (özgün olmak ve her hafta max 1 tane sırayla yayınlamak koşuluyla. Bunu siteler tanıtım yazısı çöplüğü olmasın diye yapıyoruz. Tanıtım yazınızı ileri tarihli olarak zamanlıyoruz. )

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Site3: PM (SEO, Sosyal medya, Web girişimleri, Webmaster, Blogger... konulu)
Pr: 2
Alexa Global: 710k
hit: 100
link: 3ay/25TL (max10)
Tanıtım yazısı: 30TL (Konularımızla alakalı, özgün olmak ve her hafta max 1 tane sırayla yayınlamak koşuluyla. Bunu siteler tanıtım yazısı çöplüğü olmasın diye yapıyoruz. Tanıtım yazınızı ileri tarihli olarak zamanlıyoruz.)

Site4: PM (Online radyo dinle, tv izle)
Pr: 3
Alexa Global: 5M
hit: 100
link: 3ay/15TL (max10)

TOPLU ALMAK İSTEYENLERE 4 SİTEDEN;
3AY LİNK: 75TL
3AY125X125 BANNER: 100TL

Siteler çöp siteler değildir. Hiçbir sitemize backlink kasıp hitlendirme çalışması yapmıyoruz. Tamamen doğal sitelerdir. Vakit buldukça özgün bir şekilde güncelliyoruz.Fiyat olarak en makul ücretleri belirledik. Lütfen indirim istemeyiniz.

Ödeme: işbank ve yapıkredi

Not: A.dul.t ve w.are.z link almıyoruz. Bu konumuzdan sürekli kaliteli sitelerden satış yapmayı hedefliyoruz...

Herkese iyi forumlar...