Geçen sene bu forumda Arsin nickli kullanıcıya "FullOyuncu -nokta- com" domainini sattım. Satış domainin süresinin bitecek olması nedeniyle yapılmıştı -Bu önemli zira sorun da sürenin dolması nedeniyle çıktı- Domainin ödemesi alındıktan sonra Arsin domaini -yanlış hatırlamıyorsam- transfer etmek istedi. Transfer kodunu ilettim ama sürenin çok az kaldığını ve bunun sıkıntılı olabileceğini kendisine belirttim. Daha sonra transferin olmadığını belirterek sürenin bitmesine çok az bir zaman kala Godaddy firma içi transfer talep etti ve bilinen yöntemle domaini gönderdim.
Malum Godaddy'de domaini göndermeniz kadar domaini alan kişinin de paneline çekmesi gibi bir prosedür var. Arsin domaini uzun süre paneline çekmedi ve GoDaddy domaini tekrar benim panele aktardı (bu vesileyle zaman kısıtı olduğunu da öğrenmiş olduk) ve bu arada Arsin'e defalarca mesaj gönderdim transfer hala beklıyor vs diye ancak herhangi bir yanıt alamadım sanırım bunun üzerine siteye de birkaç kez girdi. nihayetinde ben de domain düşmesin, arsin diye tekrar süresini uzattım.
-- arsin süresi bitmekte olan domainin ihalesine girdi ve ödemesini yaptı
arsin satın aldığı domaini paneline çekmedi ya da çekemedi ve Godaddy domaini benim panele gönderdi.
-- Ben domainin -
uzatmak istemediğim için sattığım bir domainin -süresini uzattım
-- arsin'e ulaşamıyorum ..
Bu durumda ne yapmalı ne etmeli domaincilerden görüş almak isterim
ŞU konuda da durumdan bahsetmiştim