Özgün site demek sitenin içeriğinin özgün yazılması demek değildir. Sitenin içeriği ne kadar özgün olursa olsun kullanıcının sitende geçirdiği süreyi artıramazsan sürekli dalgalanma yaşarsın hitlerin sabit kalmaz.
Google eskisi gibi değil anında tepki veriyo artık sunucu hatası yüzünde siten 3-4 saat kapalı kalsa bile hemen 5-6 sıra geriye atıyo eskisi gibi 2-3 gün beklemiyo
şuan en önemli seo sitene ziyaretçiyi çektikten sonra başlıyor ne kadar çok sitende aktif olurlarsa o kadar çok verim alırsın dalgalanmada o kadar az etkiler
hakikatten öyle... şöyleki;
Geçen hafta Çok iyi bir kelimede 5 yıllık köklü bir hizmet sitesi, 2 gün arka arkaya 4-5 saat kapalı kaldı siteleri. Yıllardır parsalledikleri 1.sıradan 4. sıraya düştüler. Hayret içinde kaldım.
Tabi bende 1. sıraya çıktım... Aman diyorum sitenize gözünüz gibi bakın. Google hiç affetmiyor