qpaylas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ata Demirer'in esprisinde kullanması hakaret olmasını değiştirmez. Google Aramalarında beyaz diş yazarsanız çıkan hayvanı görürsünüz. Önemli olan budur. (*Bana mecazi anlamdada olsa kurt demek istediniz. Ve diğer arkadaşa saldırdığımı ima ettiniz.)

V1 versiyonu olan proje çalınmadı. R10 üzerinden daha önce bir çok proje yaptırdım. Başka bir projemizin detaylarını pm olarak gönderdik. Gönderdiğimiz kişi sonra cvp yazmadı. Ardından projeyi yapmış. Gösterdiğimiz tasarımıda logosunu değiştirip kullanmış.

Store olayına gelirsekde. Projenin patent hakları sizdeyse kimse projenizin kopyasını yapamaz. Google Market ve App Store kurallarını okursanız görebilirsiniz. Örneğin: Angry kelimesinin tüm haklarını dünya çapında aldıysanız sonuna takıda koyarak hiç bir proje başkası yapamaz. Ki daha önce telif hakkından dolayı bir çok uygulamayı kaldırdı appstore.
Google a "Beyaz Diş" yazıp arattınmı gerçekten????
Bunun üstüne ne söylesem boş,doğrudur kurttur,saldırmaktır,kültür google dır

Evet işte Angry Birds diye yapamaz,ben bir çiğköfteci açıp adını "qpaylaş" koyup bir de logo yaptım ve isim hakkını aldım artık kimse bu ismi kullanamaz,logomu bile gösteremez.Ama isteyen kişi gider türkiyenin her yerinde başka bir çiğköfteci açar değilmi?
Bu işte böyle sen Angry Birds ismini ve görsellerini patentliyorsun,oyun şeklini değil.Angry Birds ün aynısı var apple store da indirip oynadım haftalarca top 25 de kaldı.Nasıldi? Bir mancınık var taş var içinde geriyorsun atıp kaleyi ve içindeki askerleri,şovalyeleri öldürüyorsun.Aaaa bak aynı şey Angry Birds de de var.Bu şekilde tonla oyun var.Hepsi kendi haklarına sahip aynı Angry Birds gibi.
Patent olayı böyle yürür yani bu işlerde,öyle benim projem var kopyalandı gitti diye bir şey yok.Play Store a contacts yaz bakalım kaç tane aynı işi aynı şekilde yapan uygulama çıkıyor,hepside profesyonel şirketleşmiş topluluklarca yapılmış.

Patent olayını google lamasaydın keşke