Yes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldiniz tekrardan sektöre kısaca özetleyeyim,

Ersan'a onlarca defa "o kategori kapatılsın!" denildi.Ersan yani ********** bir öneride bulundu sadece 1 kişi satış yapacak orada oda benim iznimle diye ve kimse sesini çıkarmadı.

Şimdi bu siz veya sektörde tanıdığınız diğer kişiler olmayınca neden yönetime suç bulursunuz madem bulacaktınız neden ilk başta hayır kapatılmasın diye toplanmadınız?

İyide oldu birçok kişi dolandırılıyordu.Benim eski nickim BilisimTr madem sektörün eskilerindensiniz beni bu kategoride çooo..ok iyi tanırsınız.

Ben bu kategoride aylarımı vererek insanlara belli şeyleri öğrettim ne oldu biliyormusunuz sonucunda "Lanet olsun bu kadar insan dolandırılacağını bilseydim bu kadar detaylı bir konu açmazdım!" dedim.

Ersan'da emin olun aynı durumdadır.

Fazla uzamasına gerek yok bence yinede **********'a pm atın içiniz rahat olsun.

Emin olun bu kategori tekrardan açılırsa dolandırıcılıklar dahada artacak..
İlk başta durumumu belirten bir özel mesaj gönderdim ancak şuana kadar cevap alamadım bu yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Sadece bu alanda değil birçok alanda çalışma yapıyorum, sabit bir alanda bulunmadığım için sadece off topic bölümünde nickinizi gördüm. Bu aralar durumlar iyileşmeye başladığı için bir süre beğeni çekimi bölümünde kaynak elde ettiğim için iş yapabileceğimi düşündüm.

Burada yönetime suç atma gibi bir gereksinimim yok. Yönetimden bir açıklama bekledim en azından şunu görüyoruz ki; birçok kişinin bu konu hakkında en ufak bir fikri bile yok. Oradaki duyurunun altına "kalıcı veya geçici olarak şu arkadaş görevlendirilmiştir, bu süreç içinde başka kimse her ne adı altında olursa olsun satış yapamayacaktır" yazılsaydı yine problem olmazdı benim için.

Konu buraya kadar geldi projemi açıklayayım, bütün sistem hazır olmasına rağmen projeyi durdurdum. "API aracılığıyla sitelere girilen postların, site sahibi tarafından belirlenen düzeyde facebook üzerinde beğendirilmesini, twitterda paylaşılmasını içeren sistem. Aylık alınacak paketler ile tam otomatik şekilde bu işlemler gerçekleştirilecekti. Wordpress için pluginimizide hazır etmiştik." Bu alan "beğeni - abone çekimi" bölümünü tam olarak kapsar mı yoksa yasak dışında mı diye bilgi almaya çalıştım. Özel mesaj gönderdim ancak şu ana kadar tek bir cevap alamadım. Onu geçtim sanki hususi bir adam kayırma varmış gibi yaptığım onca öneriden bir tanesi bile "forumda" kategorisinde onaylanmamasıda ayrı bir konu zaten.

Herneyse, zahmet edip yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.
(Gelen gideni aratır.)