Maşallah aklınız nelere eriyor ama ne derse daha fazla çalışmak, nede photoshopda istediğinizi yapabilecek durumda olma fikri size hiç cazip gelmiyor

..
Her ne kadar konuda " Lütfen kötü eleştirilerde bulunmaktan kaçınınız, başka çarem kalmadı. Bu sene normalde mezun olacağım ama bu ders yüzünden okul uzayacak gibi duruyor..." yazmış olsam da, fikir ve yorumunuz için teşekkür ederim...
vizeden 80+ alabilecegin kagida 30 veren hoca, finalde hele fulle yakin kagit versen daha cok puanini kirmaz mi? ikincisi vizeden 80+ alacak kadar calismis bir kisi zaten kafadan finalden 60+ alacak kadar biliyor demek, buda sana 30-35 kadar daha not almani saglayacak bilgiyi ogrenmen gerektigini gosteriyor. sence bunun icin kopya cekmek mi mantikli, yoksa zeki oldugunu kendine soyleyip, oturup kopyaya yazacagin seye calismak mi daha mantikli? Ki dusun bide kopya cekerken yakalandigini aranizin bu kadar bozuk olan bir hocanin dersinde...
baska bir bakis acisi ile yaklastim, konuyla pek alakasi yok ama, bu konudan cok cok daha onemli bir cok konuyla alakasi olan bir iki satir yazdim. oyle icimi dokeyim dedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim, ancak durumumu tam olarak anlatmayıp özet şekilde yazmıştım konuya.

Yani anlatmadığım daha bir çok şey var aslında. Ama konu amacından çok fazla sapmasın diye özet şekilde yazmıştım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
konuya girmeden önce su işine giriyorsunuz şişeye basılacak şerit hakkında fikir almak istiyorsunuz sanıdm

sabri, mechester, rövaşata geyiğine döndü

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:57:18 -->-> Daha önceki mesaj 00:55:04 --
eğer 80+ alacağından eminsen sınav kağıdının tekrar incelenmesini isteyebilirsin, bu işler şakaya gelmez, alıverirler hocayı ordan
?
Yorumunuz için teşekkür ederim, ancak zaten yapacak bir şey kalmadı.
Çok sakat yöntem

Bununla uğraşmak yerine once hocanın gönlünü alır sonrada oturur notları ezberlerdim
Gönlü alınacak tarzda bir hoca değil. Şöyle ki birazdan yazacağım şeyden sonra bunu çok iyi anlayacaksınız.
Dersten kaldım. Kadın finalde 80 soru, 70 dakika süre verdi. Bu arada dersin adını söylemeyi unuttum, fizyoloji dersi. Neyse kopya hazırlamadım, çalışarak kendi birikimimle girdim. Ancak olmadı ve kaldım.
Bütün bunların yanında 21 ocakta biletim vardı memlekete gidiş için (4 aydır gitmiyorum). Bu dersten kaldığımı öğrenince hocayla konuştum ve bana verdiği cevap : " Benim zamanında 1 yıl eve gitmediğim oluyordu, erken aldıysan ceremesini çekeceksin. " oldu.
Onuda geçtim, bir başka arkadaşıma bugün söyledikleri : " Ben okul dönemimde 8 sene çektim, sizde çekeceksiniz." olmuş.
Kısacası sözün özüne gelecek olursam 21'inde ki bilet promosyon olduğu için ne iptal, ne açığa alma, ne değişme vs hiçbir şey olmuyor. O Bilet öylece boşu boşun gitmiş oldu (95 TL vermiştim). 17sine yeni bir bilet aldım (ankara - Urfa). Bütünleme sınavı için 27sine yeni bir bilet aldım ( Urfa - ankara ), 29una dönüş için bilet aldım (Ankara - Urfa) ve son olarak en başta almış olduğum 9 Şubat (urfa - ankara) biletim var. Anlayacağınız tatilimi yedi bitirdi.
DİP NOT : Final sınavı 80 soru ve test şeklinde oldu. "BÜTÜNLEME sınavını klasik yapacağım ve latince terimlerden tek bir harf bile yanlışı olursa soruyu geçersiz sayacağım. Finalden geçemediyseniz bütten hiç geçemezsiniz zaten." dedi.
Daha bir çok şey var, ama bunları yazdığımda bile konu oldukça uzadı. Diğerlerine girersem vaktinizi çalarım. Herkese ilgisi için teşekkür ederim.