Levent Kırcaya helal olsun adam gibi yürekli adam. Allah razı olsun be. Çok sevdiğim bir insan mert. Allah'tan başka kimseden korkmayan gülen, güldüren asil. Nasıl lafları soktu ama Fatih'e konuşamadım adam titredi, çıldıracaktı nerdeyse stüdyoda köşeye sıkıştı

İşte bize böyle sanatçılar lazım herşeyi söyleyebilecek !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:15:11 -->-> Daha önceki mesaj 02:13:21 --

TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Levent Kırca'nın son zamanlarda akıl sağlığının pek yerinde olmadığını düşünüyorum. Bu yaptığıda bir terbiyesizlik. Adapdan usülden bahsediyor fakat kendisi bi haber. Fatih Altaylı dediğimiz adam bir çok kanalda yöneticilik yapmış çok tecrübeli birisidir. Bir kere bu iki kişiyi kıyaskamak doğru olmaz. Ayrıca adab konusuna gelincede canlı yayında binlerce izleycinin önünde kimseye adap dersi verilmez. Ben senin atanım da ne demek? Adamı resmen fırçalamış. Ayıptır.

Levent Kırca her önüne gelene hakaret ederek, onu bunu aşağılayarak modası geçmiş yöntemler ile gündeme gelme çabasında. Malum siyaseti girdiğini zaten anlamamak mümkün değil. Reklamını yapıyor.
hadi len ordan terbiyesizlikmiş o adam doğruları söyledi ordan yalan mı ha yalan mı ? Helal olsun lafları iyi söyledi helal be işte bu ! Fakat hiçbir işe yaramıyor amma bu millet ayaklanırsa gümletir bu akeeeepeyi ve yalakalarını işte o zaman

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:19:15 -->-> Daha önceki mesaj 02:15:11 --

abdullahercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
levent kırçada son zamanlar bi atak var tiyatrodan nasibini alamadı siyasete burnunu sokuyor artık.
Adam gibi adam ona vatanını savunmak, haksızlığa karşı gelmek denir !

Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır ! Bu söz kiminmiş git öğren daha sonra bu sözü de aklının bir köşesine yaz.

GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eee insan gündemde nasıl kalacağını şaşırıyor ..
Kadınlar bi taraflarını erkeklerde işte anca ağzını açıyor fazla söze gerek yok gereksiz insan bunlar ..
Ulan bu kadar olmaz be adamıın konuştuklarını bi dinle be bi dinle programımızı yayında kaldırdı diyor akepeeeeeeeee belgeleri var kanıtlarım diyor daha ne desin adam gündemde kalmaya ihtiyacı yok çünkü o adam bizim kalbimizde sen rahat ol onu seviyoruz, sayıyoruz onun gibi sanatçılara çok ihtiyacı var bu ülkenin !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:20:41 -->-> Daha önceki mesaj 02:19:15 --

tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Levent bey son gunlerde oldukça saldırgan ve dengesız tavırlar sergılıyor allah sonunu hayır eylesın.
Sana göre adam savunuyor be ülkesini savunuyor yapılan haksızlıkları dile getirmesi saldırganlık, dengesizlik tabi size göre tabi susacak değil mi susacak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!