qpaylas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığım yazıda hakaret yoktu. Ama sizin yazdığınız yazıda hakaret var." Beyaz diş" bir hayvana takılan isimdir. Moderatör arkadaşlar düzeltme yaparsa sevinirim.

V1 versiyon ile şu anki versiyon arasında ciddi fark var. Daha önce r10 üzerinden başka projeyi birinle paylaşmıştık. Adam gitmiş yazılımın çakma versiyonunu yapmış. Şu anda dava açmış durumdayız. Böyle saçma sapan işlerle uğraşmamak için PM ile bize ciddi yazılımcılar mesaj gönderdiğinde biz onlarla iletişime geçiyoruz. Ofisimizde projeyi anlatıyoruz. Zaten R10 üzerinden mesajlaşarak proje olmaz

Diğer arkadaşa gelince referanslarında hiç android yazılımınla ilgili referans yok. Bu tarz yazılım referansı olmayan kişiler *benim düşüncem öylesine canı sıkılıyor adamın projesi neymiş diye öğrenmek için PM istiyor.

Zaten 1,2 tane ciddi android yazılımcısı arkadaş PM göndermiş. Daha önce hiç bir şekilde yazılım referansı olmayan android marketde uygulama yayınlamamış olanlar PM atmasın. Zaman kaybı iki taraf içinde.
Ata Demirer'in gösterisini izlemiş veya çoçukluğunda biraz kitap okumuş her gencimiz bu espriyi anlardı.Zamanla anlarsın hakaret olmadığını.

Referansı olmadan mesaj atanlar pm isteyenler konusunda haklısın,birisinin bilgisi varsa mutlaka önce kendisi bir kaç uygulama yapıp koyuyor store a.

Proje çalındı olayı biraz garip bu konuda çünkü siz yaptınız uygulamayı yayınladınız 1 ay sonra başka birisi sizden bakarak aynısını yaptı tüm hakları sizde olsada o adam dava açıp kazanamazsınız,korkutup kaçırırsınız ama kazanamazsınız.Yani projeniz inanılmaz bir şeyse elbet kopyalanır farklı şekillerde.Haa projenize saygı duyar forumda,orda burda yazmak istemezsiniz işte bu anlaşılabilir ve son derece haklı bir nedendir.