yartasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söz meclisten içeri bizim insanımız çok kibirli oluyor. bir yerden duyuyor, ben diyor başka birşey demiyor. herkes çok biliyorum geçiniyor ama sadece çok konuşuyor.
şuradaki tartışma bana seomoz.org'a aylık 100 doları boşuna veriyomuşum hissini yaşatmadı ama r10'da kalitenin düştüğü hissini yaşattı.

Tabiiki herkes düşüncesini aktarmakta özgür fakat bilgiyi aktarırken başkalarının mesajlarını alıntı yaparak hayır bu kesin böyledir ben biliyorum anlamında konuşmak bana göre yanlıştır. Ukalalık, sadece kendinizi küçük düşürmüyor, başkalarını da rencide ediyor veya kırıyor. Bilgi vermekten çok ikili polemiğe dönüşen konuların yarardan çok zarar getirdiği aşikar. Bunun da polemik yapan kullanıcıların mesaj sayısını yükseltmekten başka bir faydası olamayacaktır.

Sorunun cevabına gelince:
H tagları kullanmayabilirsiniz ama kullanmanız mevcut sayfanın başlığını temsil edecektir bu da arama motoru botunun işini kolaylaştıracaktır.
Büyüklüğüne göre h1-h2-h3... var. Neden sadece h1 yok veya 1'ide çıkaralım neden başlık için sadece <h> kullanın dememişler de <h1>,<h2>... demişler. Bunların sadece boyut olarak büyüklüğünden yola çıkarak seo ile ilgili konuşmak yanlış olur kanısındayım.
Amaç sadece göze hoş gelmek olsaydı h tagı kullanmadan da css ile bir div kullanarak bunu kolaylıkla yapardık öyle değil mi?
Araştırmanız dileği ile...
Başlığa hoşgeldin diyerek imzanı sana hediye edip söylediklerinin altına imzamı atıyorum kardeşim