Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
68.71.52.xx gezinti bitti

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:25:23 -->-> Daha önceki mesaj 03:19:08 --

hocam 2 defa gezmediniz size bir şans verdik bir defa gezmeyince 3 gün gezinti yapın alalım dedik diğer arkadaş gezintisini yaptı aldık...
şimdi burada
siz ilk gezintinizi yapmayınca bizmi keriz olalım
yoksa
sıradakiler kısmındayken ki gezintinizi yapmayınca diğer arkadaşmı keriz olsun

aslında olamaz ama 10 gun boyunca her gece açık bırakın gruba alalım
kabul değilse gezmeyi bırakın hocam taviz tavizi doğurur

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:45:42 -->-> Daha önceki mesaj 03:25:23 --

78.177.145.gezinti yapıldı
Hocam pm olarak size "peki nasıl gierbilirim tekrar listeye?" dedim, sizde "konuda yazıyor düzenli 3 gun gezerek" dediniz. Ve şimdi 2 gün gezmediğimi söylüyorsunuz. ???

Kurallarda;
* Bir gün giriş yapmadığı tesbit edilenler. Sıradakiler bölümüne alınacak ve 3 gün bekleyeceklerdir. Bu bölümdeykende 1 gün giriş yapmazlar ise ceza sahasına ayrılacaklar ve birdaha konumuza alınmayacaklardır.Sıradakiler kısmında bekleyerek 3 gün düzenli giriş yapanlar konuya tekrar dhil adilir. yazıyor. Yani benim 1 gün daha hakkım olduğu halde 2.gün giriş yapıyorum ama bana 10 gün girme toleransı gösteriliyor cezalı gibi.

Ben mi yanlış okuyorum gecenin 5inde, yoksa kurallar mı değişti ?

Ayrıca 3 saattir her sitenin 3er sayfası açık bekletiyorum alexadan gitme. 1 saat daha açık bırakıyorum. Helali hoş olsun.

Gruba alıp almamaya gelince de sizin vicdanınıza kalmış.

İyi çalışmalar, iyi sabahlar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:49:22 -->-> Daha önceki mesaj 05:01:03 --

An itibariyle de gezintimi sonlandırıyorum. 4,48 dk