WirLon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu konu hakkında yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum çünkü uzun süredir uğraşıyorum sadece fikir almak istedim o kadar kafamdaki fikirlerle uyuşacak mı diye
Hocam,

Ozgun icerik, seo, backlink gelistirme vs bilmek su asamada yeterli degil. Senin hosuna giden, uzun sure kendi kafandan icerik girebilecegin, insanlarin yahu su bloga haftada bir bakayim dedigi bisey yapman lazim. Yoksa ozgun icerik giren, icerigi bir nanenye benzemeyen, seo vs ile hayatta kalan onlarca site var. Senin bunlarla rekabet etmen zor. Ayrica blogtan para kazanman lazim. Blogtan para kazanamazsan bir sure sonra beynin seni sabote eder. Turkce bloglarin para yapmasi zor. Mesela pasta yapmayi seversin, pasta yaparsin, resmini cekersin, tarifi internete koyarsin, biri begenir, parayla satarsin, isi buyutup bir yerlerde pasta isine girersin, bu sekilde blog isine yarar. Oteki turlu genel konulardaki bloglardan adsense vs ile para yapman icin cok trafik lazim, bir sure sonra bikip birakirsin zaten. Simdiden hevesini kirmak istemem ama planlamayi bastan iyi yapman lazim. Blogla falan ugrasacagina internetten biseyler satsan daha iyi...