tüm bankacılık işlemleri yapılabiliyormu bu karttan ? havale - eft - ödemeler vs vs ?
Yok hayır, neteller dan netellera para gönderebilirsin. Yurt dışı firması bu. Paypal gibi düşünelim.

Neteller'a para aktarmak için de çeşitli yollar var.
Ukash - CashU ile aktarabilirsin. Visa-Mastercard yani bildiğimiz kredi kartıyla da içine para aktarabilirsin. Banka havalesiyle felan da oluyor da uzun sürüyormuş o önermiyorum.
Örneğin ben netellera 15€ atmak istediğimde %5 kesintiyle birlikte ortalama kredi kartımdan 37 TL düşüyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:15:46 -->-> Daha önceki mesaj 22:10:40 --
peki aylık kullanım ücreti gibi kesintileri yokmu ? sadece para çekerki 4€ komisyonumu var ? ben zamanında click2pay ve speedcard üyeliği almısdım speedcard da kullanmasan bile ayda 5€ kesmesi vardı gerçi ben hala kullanmıom bişi çekemezlerde en önemli soru bu. Çünkü genelde böyle depozit tarzı istekleri oluyor
Ben bu zamana kadar bir kesintiyle karşılaşmadım. Dediğim gibi sadece çekerken 4€ kesinti para ödüyorsun. Bir de eğer neteller hesabının döviziyle çekeceğin para farklıysa %5 ödüyorsun. Örnek benim netellerım € hesabı. Burdaki bankadan TL çekmeye kalktığımda %5 ödüyorum.
Ama TEB vs. € verdiği için o komisyon da kalkmış oluyor.