SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet mail iin firmanın size sundugu ve ettiri yardımları silip atmışınıx buda çok garip
ne yapcan hayat bu insanlar nankör oluyor
banane senin hizmet kardeşim. ben birşeyi silip atmadım. öyle bir durum olsaydı ilk mailde bu sorun olana kadar memnuın olduğmu ve uzun süre çalıştığımı yazmazdım. tek tek laf anlatmayacağım. Onur yeri geldi ödemede idare etti destekleride iyiydi fakat bu bir hatadır. Kapatabilir sistem bunu gerektirebilir ama önceden haber verilir. iş işten geçtikten sonra değil. Neden bir çok firma bunu yapıyor ? Bence müşteri memnuniyeti.

1 adet mail değil konu. Firmanın bazı yönlerdeki eksikliğidir. Konuyu okuyan ve anlamasında sorun olmayan bir insan bunu rahatça anlayabilir.

Firmadan aldığım resellerın özelliği habersizce kapatılsın. Haber verilmesin. Ben bundan şikayetçi oluyum. Adım nankör olsun. Nankörlük kavramını bilmediğinizi düşünüyorum.

Ben bu sorunu yaşayana kadar memnun olduğumu söylemiştim.

UA57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni taşındığınız yerde de phpmail kullanmaya devam ediyorsunuzdur değil mi?
10k gibi bir rakamla iş yapanların paylaşımlı hostta güvensiz junka düşen hatta bazı mesajların ulaşmadığı phpmaili kullanması ilginç geldi?

Ben iş veren olsam bende işi iptal ederdim ama bu internetbilisim phpmaili kapatması yüzünden değil de sizin phpmail kullanıyor olmanız yüzünden olurdu...
Evet kullanıyorum ve zamanla smtp ye çeviyorum. Senin işini yaparsam iptal edersin dostum

webtasarim39 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdaki görüşünüz sebebi ile sizi kınıyorum.
Bende çok şeyi kınıyorum hocam. Hala gelip o firmayı haklı bulanlar var.

Ama eminimki konuyu baştan sona okumamışlar.

SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizde zaten bndan söz ediyorum mesajların hepsini okusaydınız görürdünüz firma haftalar ödeme yapmamasına ragmen kendisine beklemiş ve kapatmamışdır firmanın bu insifati işine gelinc eokey gelmeyince yok mal gitmedi yok şu şu r10 internet bilisim onur bilen biliyon 2-3 çapulcu gelip mail haber vermedi öneremez
r10 adam gibi işini düzkün yapan nadir firmalardan biri
sırf mail haber etmedi diye onu direk -100 puan vermek çok yannış
yaptırımız 1 hata bile allah bütün sevaplarımız silerse sence dogrumu olur ?
Ayrıca buradaki çapulcu kelimenizden sizin seviyenizi oldukça iyi anladım.

Benimde şirketim vardı emin olum müşterimin bana böyle şeyleri söylemesi hoşuma giderdi ve yapılan işteki yanlışları gidermek için çabalardım.