Arkadaşlar dün yazacaktım ama yanlış anlaşılır diye yazmadım. Bugün tesadüfen bu haberi gördüm.
http://www.haber7.com/guncel/haber/9...li-adayi-degil
Alıntı
... Refiye Yılmaz, geçen hafta yaptığımız muayenesine, epikrizine, görüntüleme belgelerine göre ince bağırsak nakli adayı değil. Çünkü bir takım solüsyonlarla destekli olmak üzere ağızdan besleniyor ve tuvalete çıkabiliyor. İstediği belgeyi verip gönderdik. Bugün duyduk ki sosyal medyada kendi dertlerini paylaşmış, bir takım girişimlerde bulunmuş. Biz de böyle bir açıklama yapma gereği duyduk.
Şüphelerim:
1. Daha Ocak ayının bugün itibari ile 14 ündeyiz. İddiaye göre 8 Ocakta yayınlanmış bir ÜST YAZI (valilik yazısı var) Yazının İLGİ NUMARASI:
221 (
bknz)
221 nedir? 221; 365 günlük çalışma takvimi içeriisnde ilgili devlet kurumu tarafından gönderilmiş olan 221. yazı demek. Daha ayın 8 i olmasına rağmen nasıl 221 yazı yazılmış. Çok tuhaf...
2. Haberlerde bu kızı izledim. Gayet neşeli ve güleryüzlü idi. Yani ileriye dönük yaşayan birisi. Ayrıca 6 aylık ömrü kalmasına rağmen halen neşeyle çalışmaya devam ediyor. Allah kimseye vermesin böyle bir olayı fakat ben onun yerinde olsam, çalışmazdım. (asgari ücret ile 1 milyon dolar toplayamaz)
3. Sözde valilik yazısında 1 milyon dolar değil; 100.000 TL nin toplanması hedeflenmiş. 100.000 TL nere yaklaşık 2 trilyon nere?
4. Bu maddede tam emin değilim ama yıllar önce TIP; yok 6 ay, yok 12 ay ömrün kaldı diye tam bir takvim günü tespit edemez diye duymuştum televizyonda.
5. Doktor açıklama yapmış;
nakle ihtiyacı yok diye.
Ben incelemelerimi beyan ettim. İnş. hataya düşmüyorumdur.