Zannetmiyorum. Onların amacı bir üstte belirttiğim gibi. Daha öncesinde benide aradılar. Hesabıma erişim izni verdim fakat ekstradan bir şey söylemiyorlar. Fırsat anahtar kelimeleri vs. vs. bahsedip bütçenizi yükseltiyorlar. Tabi son durumları nedir bilemiyorum.
Sadece tek konuda aramazlar yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı editör kardeşim
editör arkadaşımız biraz daha çalışmalı diye düşünüyorum öyleki bir çok konuda eksiksiniz,
0800448825333 buda adwords 'ün numarası.
Buyrun inanamazsanız
Merhaba bugün google adwords den aradığını söyleyen bir şahısla görüştüm telefon istanbul kodlu bir numaraydı hesabımla ilgili bilgi ve öneri sundu ayrıca hesabımada erişim sağladı ben daha önce adwords ün böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum sizce böyle birşey varmı güvenebilirmiyim?
Ayrıca Adwordsün istanbul da ofisi olmadığını biliyorum beni arayan numarayı aradım bana irlanda da olduklarını o numaradan yönlendirme olduğunu söylediler
Açıklama için teşekkür ederim,peki banka hesabıma erişme gibi bir durumları var mı?
Merhaba;
Evet var sizi arayıp bilgi alabilirler öyleki sizde o numarayı ücretsiz arayabilirsiniz.Gerektiği zamanlarda ararlar.
Editörümüz bütçe arttırma demiş lütfen tek bir konuda bağlı kalmayıp yanlış bilgi vermeyin arkadaşlarada.
Bazen performans yapılandırma için arayabilirler bazen doğrulamak amacıyla ararlar bazen tbm-mme(Adwords kullanıcıları pek bilmez aşağıda açıklayacağım) ararlar.
MME: Her adwords hesabının tıpkı pagerank tarzı bir rank sistemi var TR1-9 arası bunu puanlandırmak içinde arama yaparlar.
2. Sorunuz :
Hayır banka hesaplarınıza erişmezler.
Ayrıca istanbul konusundada bilginiz yok tabiki istanbulda ofisleri var buyrun
http://tv.webrazzi.com/video/giris/4..._502a289e3986a