Arkadaşlar google sistem güncellemesi yapıyor muhtemelen orası aşikar yılbaşının hemen ardından herkeste gelirler düştü,radikal şeyler gerçekleşebilir bu süreçte dikkatli olmak gerek,tbm için açılan konularda google reklamlarını engelleyen bir arkadaş oldu buda mantıklı google'ın ben size en yüksek para veren reklamı yerleştireceğim ibaresi bence hikaye eninde sonunda 0.01 veren reklamlarda karşımıza çıkıyor (şu aralar meşur çam yağı gibi), lakin bende yapılmayan bişey denemek istedim ve çerezlere göre yani ilgiye göre reklam gösterimini devredışı bıraktım (eskiden beri bu işte olanlar yabancı dildeki gelirleri hatırlarlar) benim siteler genelde yabancı dillerde lakin amerika trafiği haricindede trafik alıyorum misal Türkiyeden kullanıcı girdiğinde eskiden(çerezlerden önce) ingilizce reklam görüyor ve tıklıyordu gelirler yüksekti lakin şimdi Türkiyeden giren kullanıcıya çerezlerden dolayı Türkçe reklam çıkıyor buda gelirlerimi geriye çekiyor.Ben bu şekilde bir önlemle en azından bu düşük tbmli dönemde deneme yapayım dedim sonuçları buradan paylaşacağım önerisi olanlar veya farklı birşey deneyenlerde tecrübelerini paylaşırsa yararlı olur düşüncesindeyim zira yılbaşı öncesinde 900 tıka 120-130 usd alırken şimdi 60 usd civarı büyük zarardayız aya vurduğunuzda gelirlerin yarısı uçtu ve tabi bu gelirlere göre yatırım yaptığımız için planlarda bozuldu Herkese bol kazançlar.