Fiyat alıcı olarak girdiğim konuda beni ilgilendirir. Fakat fiyat bana uygun gelmeyınce, eleştriye açık bir satıcı olmanızı tercih ederdim.
Ayrıca siz kim oluyorsunuz benim kişiliğime laf söyluyorsunuz? Önce kendinize bakın parka gitmek yada gitmemek bu konuda sizden tavsiye almayı düşünmüyorum. Yaptığınız kanunen de suçtur bilmenizi isterim. Burası laubali bir site değil.
Daha dikkatli olmanızı ve özrünüzü bekliyorum.
Size de tavsiyem R10.net gibi bir itibarı yüksek siteye moderatör olmuşsunuz fakat nerede nasıl konuşacağınızı bilmediğinizi düşünüyorum belki yanılıyorumdur. Tabirlerinize, benzetmelerinize daha dikkat ediniz kimseyi küçük düşürmeye hakkınız yok.
Arkadaşım Türk ceza Kanunun Aynı Maddesinin diğer bir fıkrasına göre TEHDİTTE bir suçtur!!! sende şimdi insanlarla tehdit vari bir konuşma içerisindesin. farketmemiş olabilirsin uyarayım dedim tehdit daha büyük bir suçtur unutma özür dilemenizi bekliyorum felan bu konuşmalar tamamen tehdit içeriyor. bence sende dikkatli olmalısın aynı kanunu senin üstüne kullanacak biride olabilir. Bir kere r10.net tte moderatör olmuş biri ile böyle konuşamazsın. ben olsam mod. süresiz uzaklaştırıdım. çünkü yine r10.netin kanunu öyle diyor modlarla tartışmaya girmek veya hakaret etmek süresiz uzaklaştırmayı gerektirir. sen resmen mod a hakaret ediyorsun.
Sanırım espri ve ironiden anlayamakta sıkıntı çeken insanlardansınız.
Konuya gelince bu forumda konu baltalamak kesinlikle yasaktır. Fiyat fazla gelirse sayfayı kapatır işinize bakarsınız. Bir ürünün kalitesini, özelliklerini sorgulayabilirsiniz ama fiyatını ulu orta sorgulayamazsınız. Eğer ciddi alıcı iseniz konu sahibine mesaj atar indirim talep edersiniz.
Benim hakkımda yargı yapmak sizin işiniz değil. Ben görevimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Sizin beni yakında mutlaka anlayacağınızı düşünüyorum. Sadece bir tane satış konusu açmanız yeterli
mod arkadaşım arkadaş acemi yeni yani idare et zamanla anlayacak neden böyle bir işlem yapıldığını... yapılan işlem kesinlikle r10.net kanunlarına göre doğru bir işlemdir.