mavikral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2500' e yakın ürün girildi sitenize bazıları silindi onları saymıyorum bile ilk başta 20 krs demiştiniz bende ona göre işime devam ediyordum artı olarak logolu olanları değiştirin dediniz tekrar 2500 ürünü gözden geçirdim düzenledim ama siz yine bir şeyler uydurup hatalar var dediniz sonradan 15 krsuda kabul ettim o 300 tlyide alana kadar dokuz doğurttunuz lütfen böyle kişilerle çalışmayınız korkusundan telefonu bile açamıyor adam lütfen itibar etmeyiniz böyle kişilere...........

yaaa hocam sen nasıl bir adam çıktın yaaa telefon numaram 05424047054 ara beni bak çıkıyomuyum çıkmıyomuyum sen önce arayacaksın sonra konuşacaksın ayrıca yeter yaptığın terbiyesizlik giridğin 1500 adet ürün sistemde gözümün önünde eklediğin çoğu resimde başka firmaların logoları var hala düzeltmekle uğraşıyoruz önce işini doğru dürüst yapmayı öğren kimse parasının sokkata bulmuyo biz yinede senle uğraşmamak için 300 tl ödemeni yaptık saolasın dedik hala orda burda 50 tl daha ödemesi var diyosun allah aşkına çocukluk yapma yeter
8 tane arkadaş var ürün giren ama bi sende sorun çıktı anlamadım gitti paranıda aldın hala niye çamur atıyosun..?