Fiyat kimseyi ilgilendirmez laf sokma çabaları gibi küçük yaslardaki kardeslerimizin yaptigini yapmayalım.
Eğlenmek istiyorsaniz; mahallenize en yakın parka gidiniz.
Fiyat alıcı olarak girdiğim konuda beni ilgilendirir. Fakat fiyat bana uygun gelmeyınce, eleştriye açık bir satıcı olmanızı tercih ederdim.
Ayrıca siz kim oluyorsunuz benim kişiliğime laf söyluyorsunuz? Önce kendinize bakın parka gitmek yada gitmemek bu konuda sizden tavsiye almayı düşünmüyorum. Yaptığınız kanunen de suçtur bilmenizi isterim. Burası laubali bir site değil.
Alıntı
Türk Ceza Kanunu
Şerefe Karşı Suçlar
Hakaret
Madde 125 - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
Daha dikkatli olmanızı ve özrünüzü bekliyorum.
Konuya balta ve sopalarla saldıran üyeler uyarı amaçlı 1 gün boyunca biber gazı ile dağıtılmışlardır. ALIŞVERİŞ KONUSUNDA FİYATIN NE OLDUĞU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.
Size de tavsiyem R10.net gibi bir itibarı yüksek siteye moderatör olmuşsunuz fakat nerede nasıl konuşacağınızı bilmediğinizi düşünüyorum belki yanılıyorumdur. Tabirlerinize, benzetmelerinize daha dikkat ediniz kimseyi küçük düşürmeye hakkınız yok.