mükemmel bir paylaşım bende can bey aracığığıyla duydum film sitemde kullanmaktayım.
mükemmel gelecek vaadeden bir ekletnti size bir kaç tavsiyem var.
Ben bir wordpress kullanıcısıyım ama,
wordpress dışında birçok script kullanan var özel yazılmış scriptleri kullananlar var bunlar içinde cöümler üretmelisiniz,
eklenti içinyada eğer yazarsanız diğer sistemler için update sisteminiz gerekli,
en önemlisi vk videoları şu an sektöre hakim olduğum için size şöyle söleyebilirim film sektorunde vk.com şu anda megauploadı yakalamış ve kat kat geçmiş durumda yani insanlar vk nın sade yavas playeri yerine değişiklik istiyor.
Bi ikincisi youtube ve facebook videoları dizi sektorunde vazgeçilmezler,
dizi sektorunun baronları dizimag.com vs yabancıdiziizle.com vs vs bu websitelerin tüm içeriği facebooktan haliyle insanlar bu baronlardan dizileri çekmek isteyeceklerdir bu yuzden mutlaka videoları şu sekilde oynabilmen gerekli " http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc...923587_673.mp4 " yani anlatmaya çalıştığım çok büyük yatırım yapmışsın böyle satışla kazanılıcak paranın 10 katını kazanırsın kendi sunucunda saklamakla dosyaları. ama daha kaliteli bir sistem otutturman lazım dediğim gibi update sistemi, sana özel daha marjinal yer kaplamayan ve hızlı bir player. o sponsorluk meselesini de eğer iletişim kurarsan benle çözeriz 60 - 100 lira bunlar ufak mevlalar tanıdığım arkdaslarım aracılığıyla bir sponsor ayarlayabiliriz.
çok kafanı ütülüdim ama dediklerimi yaparsan zengin olursun