Profesyonel Youtube Video Upload

Paketlerimiz :

Maxi ve Günlük Paketler :

Paket 1-2-3-4 Nedir ?

Bu paketlerimizde videolar istediğiniz kanaldan çekilebilir veya bizim bulduğumuz videolar toplu olarak yüklenir. Sorun çıkaran üçüncü taraf içeriği vs. videolar hemen silinir ve yerine yeni videolar eklenir. Bu paketlerimizde tüm videolara aynı etiket ve açıklama girilebilir.

Günlük Paket Nedir ?

Günlük paket her gün kanalınıza video eklemek demektir. Bu yüklenen videolar çeşitli paylaşım sitelerinden alınır. Eklenecek videolar günceldir. Bu videolar eklenirken Özgün açıklama ve etiket girilir.

Maxi Paket Nedir ?

Maxi Pakette videolar tek tek video paylaşım sitelerinden güncel videolar seçilir. İlk paketteki gibi videolar youtubeden bulunmaz. Özgün açıklama ve etiketlerle desteklenir.Toplu bir şekilde yüklenir.

Ödeme Yöntemleri :

Referanslar :

webgezgini10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çekilişle 500 video kazanmış biri olarak eklediğim videolarda hiç telif hakkı vs. çıkmadı.hepsini sorunsuz yükledim
UniReX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişten 500 video kazandık arkadaş sabaha yükledi hepsini
Teşekkürler Dostum hayırlı işler.
trkral42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişle 500 video kazandim ertesi gün sorunsuz yükledi güvenilir arkadaş
Cod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişle 200 video yüklemişti. Sorun olmadı videolarda. 200 videoyu 1 saat dolmadan yüklemişti.
FierOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla 10 tl 'lik paket için anlaşıldı . Beklentilerimi karşılarsa sürekli çalışmak istiyorum.
HBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 video yüklemişti arkadaş hiçbirinde sorun çıkmadı hepsinin para kazanması hala açık
iExChange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cekilisle 500 video kazanmistim gercekten ise yariyor herkeze oneririm
qent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline sağlaık hocam ilgin alakan için teşekkürler ... cok hızlı bir teslimat oldu promosyon yani bedava olmasına ragmen gun içinde hepsi yuklendi gayet hızlıydı...
kardelenkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çekilişle 500 video kazananlardanım..

açıkçası telif hakkı olur adsense hesabıma zararı olur diye yeni kanal açıp, adsense hesabıma bağlamamıştım..

500 video yüklenmiş ben son 3-4 gündür herhangi bir uyarı yok..

adsenseme bağlayacağım artık, ilginiz için teşekkür ederim..