Öneriniz için teşekkür ederim. Alt yapım matematikte sağlamdır merak etmeyin

Öğretmen lisesi mezunu olduğum için kaliteli öğretmenlerle liseyi bitirdim. Sadece kendi aylaklığımla 1 sene uzattım. Yoksa halletmesi kolay şeyler onlar.
C C++ vs. bunlarda kendimi gelişirsem diğerlerinde de yine ben kendim birşeyler yaparım diye düşünüyorum. Fizik, matematik benim için eğlenceli zaman geçirmek gibi birşey
Hangi öğretmen lisesi olduğuna göre değişir tabi bu bende İstanbul'da ki iyi bir Anadolu Lisesi'nden mezun oldum ama gel gör ki lisedeki matematik matematik değilmiş diyorum şuan LYS Mat'ım felanda iyi olmasına rağmen

Hele yarın bir Discrete Math (Ayrık Matematik) sınavım var geçmeyi bırak inşallah bütlere kalabilirim diye dua ediyorum

Normalde hocalar yüzeysel anlatıyormuş bu dersi ama bizim döneme çinli bir psikopat denk gelip adeta konuları mikroskopla inceletince bizi matematik prof.u sanıp bu hallere düştük. Vize sınıf ortalamamız 11 bu arada
Şuan öneri olarak Türev,integral ve Fizik II konularının temellerini iyi oturt diyebilirim sana. En azından bunlar bir miktar işine yarayacak 1.sınıf/1.dönemde