Bırakın yahu sidik yarışını...Roberto Carlos başka birşey, Hagi başka birşey, Alex başka birşey, Sneijder başka birşey...Hepsi kendini kanıtlamış büyük oyuncular...Yok benim ki daha büyük, yok bu daha ünlü demenin bir manası yok.Tartıştığınız adamlardan sadece biri gelecek diğerleri gitti.Onlar bile bizler kadar düşünmüyordur bu olayları.
Geçmişe kafa yoracağımıza geleceğe bakalım.Herkesin kendi düşüncesidir...Benim için Hagi apayrı bi yerdir yorumlarla anlatamam...Roberto Carlos en iyi sol bekti, iyi bir profesyoneldi hatta 13 yıldır We & Pes oynuyorum hep takımıma alırdım

Alex Fenerbahçe'den derbilerde çekindiğimiz adamdı, Türkiye'de iyi işler yaptı.Avrupa'da Fenerbahçe'nin çeyrek finale çıkmasında etkisi vardı.Kusura bakmayın Hagi ve Roberto Carlos isimleri kadar asla değildi ama bildiğimiz 10 numara örneğinin son nesliydi.
Sneijder'de büyük oyuncu kariyeri ortada gelirse tabi ki yararı olur, isim olarak Alex'ten büyüktür, ama Alex kadar katkısı olur mu Türkiye'de bence kolay kolay kimse yapamaz bir yabancı Alex'in istatistiğini...Ama önemli olan bizler için Türk takımları çin artık avrupa'da bir yerlere gelmektir...Öyle bir kupa alayım veya dünya 3.sü olayımla insanlar tatmin olmuyor ve mazide kaldı bunlar.
Boşverin, bu kadar tartışmaya hariden gerek yok...Biz Sneijder'i siz Belhanda'yı alın ne kadar kaliteli oyuncu o kadar başarı...Para mevzuları derin oralara girmeyelim.