Poyto.com Girişimci fikirleri ortaya atan bir platformdur. Yardım amaçlı kurulmuş kesinlikle ve kesinlikle ücretsiz hizmet eden bir topluluk grubudur.
Ücretsiz, beyin fırtınası ve fikirler alış verişi yapabileceğiniz güzel sakin bir ortamdır. Uzman ekibi ile sürekli güncellenen sistemi ve yazıları ile son derece güzel, dolu dolu içerikli bir platformdur.
İşlerinizi hızlandırmak için güncel makaleleri takip edebilir, konu açarak yardım isteyebileceğiniz bir platformdur. Özgün ve güncel paylaşımların anlık paylaşıldığı ortam siz ziyaretçiler için göz yormayacak tasarım yapılmıştır.
Kolay kullanılan sistemi ile, sizler en hızlı ve güvenilir bir şekilde kullanabileceksiniz. Bayilik nedir, nasıl işler, kuralları nedir, nasıl açılır, nasıl olunur tarzında ki sorularınıza ve değişik sorularınızın yanıtları sadece bu platformdadır.
İşinizi kat kat hızlandırmak için tercih etmenizi öneriyoruz. Siz ziyaretçilerimizi dinliyoruz ve anlıyoruz. İstek ve şikayetlerinizi bizlere ulaştırabilirsiniz.

--- Daha yeni sizce nasıl reklam türleri kullanmalıyım siteyi canlandırmak için ?
--- Facebook reklamları etkili olur mu ?
--- Google mı kullansam ?

Fikirleriniz benim için çok önemli..