Çok fazla güvenmeyiniz kendiniz aday arkadaşlar internette yaptığın(m)ız şeyler güzel ama "Biligsayar Mühendisliği" bizim yaptığımız işlerden ibaret bir bölüm değil. Ayrıca neler yapıyorsunuz? Bu soru önemli. Bu soruyu cevapladıktan sonra açın bir Bilgisayar Mühendisi öğrencisinin ilk 2 sene gördüğü derslere bakın ne kadar alakalı? Bende sizin gibi düşünerek girdim eğitim almadan bunları yapabiliyorsam.. diyerek. Ancak gördüm ki bunlar çok da öne çıkarmıyor sizi. Bir arkadaş var 3-4 yıldır kodlama dilleri ile çalışmış 2 yıllık programlama okumuş vs. Ama o fizik,matematik (calculus), differential gibi dersleri yapamadan bunlar bir işe yaramıyor. Ve bunları yapabilen adamlar şuan o arkadaştan önde gidiyor. Ayrıca bilgisayar mühendisi kodlama bilecek ama asıl işi kodlama yapmakta değil. Ama tabiki bildiğin(m)iz şeyler bize ileride + olarak geri dönecektir. Ama dediğim gibi "Bilgisayar Mühendisliği"'nin bizim özellikle uğraştığımız PHP, ASP kodlama dilleri , SEO, Tasarım gibi çalışma alanlarımızla çok alakası yok bunu diyebilirim. C , C++ , C# , Java gibi diller ancak gerçek anlamda size bu bölümde katkı sağlar ki bunlarda ciddi bir eğitim veya zaman gerektirir.
Üniversite konusunda ise benden çok daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama benim gördüğüm kadarıyla kendinizi geliştirmeniz önemli evet ancak nerede geliştireceksiniz kendinizi?

Üniversite işte burada devreye giriyor. Bilgisayar Mühendisliği'ne ufak bi alan ayırmış bir adet internet kafe gibi lab.ı olan, akademik olarak çok iyi hocaları olmayan bir üniversitede kendinizi ne kadar gelitşirebilirsiniz? Evet iş sizde bitiyor ancak şöyle bir gerçek var, üniversite sizin gelişmenize yarı yarıya etkili ve iş sektöründe üniversite isimlerine de bakılıyor en az sizin kariyeriniz kadar.
Öneriniz için teşekkür ederim. Alt yapım matematikte sağlamdır merak etmeyin

Öğretmen lisesi mezunu olduğum için kaliteli öğretmenlerle liseyi bitirdim. Sadece kendi aylaklığımla 1 sene uzattım. Yoksa halletmesi kolay şeyler onlar.
C C++ vs. bunlarda kendimi gelişirsem diğerlerinde de yine ben kendim birşeyler yaparım diye düşünüyorum. Fizik, matematik benim için eğlenceli zaman geçirmek gibi birşey