ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim ülkemiz de sen ve senin gibilerin bölücü zihniyette olmasından dolayı geri kalmış. 3 yıl öncesine kadar başörtüsü takıyor diye eğitim hakkı elinden alınan insanlar vardı bu ülkede. senin savunduğun ideoloji yapmış bunu. sen neyin gelişmişliğinden bahsediyorsun? müslüman ülkeler geriyse laik ülkelerin kan dökmesinden dolayıdır. laik amerika ırak'ta kitle imha silahı bulacaktı hani nerde?

lanet olsun benim ülkem laik amerika ve avrupa ülkeleri gibi katliam yapacağına, mazlum müslüman ülkeleri gibi olsun daha iyi.
Geldi bizim ağzı bozuk yine.
En son bana b.k, g.t vesaire kelimeler kullandığın için banlanmıştın.
Sorsan din konusunda hassas adam. Ama ağzı bozuk, şiddet düşkünü, riyakarın önde gideni...

Geri kalmış ülkenin geri kalmış vatandaşı, sen memnunsan geri olmaktan sana söyleyecek söz yok zaten.
Vay efendim laik ülkeler kan döküyormuş müslümanlar garibanmış. Müslümanların o kadar kan dökememelerinin nedeni o kadar gelişmiş silahları olmaması. Yoksa İslamiyet tarihi de hıristiyanların ki kadar savaş ve kan ile yazılmıştır.
Senelerce alevileri kesen sünniler, sünnileri kesen şii ler, Allah hepimizi koruduğu için hıristiyanların elindeki silahlara sahip olamadılar henüz.

Adamlar laik olmuş, dini kişisel ibadet alanında sınırlandırmış, sonra almış yürümüşler teknolojide sanatta kültürde.
Sen 1500 sene öncesinde yaşamaya devam et.