Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Roberto Carlosu severim ama Real Madrid'deyken vakti zamanında genç iken oynuyordu ki severim. Fenerbahçede para yutmaya gelmiş ve futbol namına birşey vermeden gitmiş. Bu adamın nesini seveyim?
Sneijder yaşı genç 28 yaşında gelsin oynasın birşeyler versin gitsin. Yok vermezse bir faydası olmazsa beşiktaşlısı fenerlisi laf etsede ben birşey demem üstüne bir lafıda ben koyarım.
İnsanlar oldukça bir garipleşti. Birisi birşey söylediği anda hemen o içinde savunma modu hemen aktifleşir ve düşünmeden mantığını kullanmadan saldırır. Saldırırken karşısındaki adamın ne diyor onu bile düzgün anlamaya çalışmaz ve anlamaz. Konu Roberto Carlos kime geldi? Fenerbahçe'ye oldu geldi. HOP en iyisi oldu. Ha beşiktaşa gitse kendiside kabul etmez. Niye 1. oluyor ne yaptı memlekette en iyisi oldu? Bana göre Fenerde Alexin bir saçı etmez Carlosun. Kaç kere şampiyon yaptı sizi Alexi sattılar Carlos birşey yapmadan paraları yutup gitti. Adamı ilah yaptınız. Beşiktaşta bir ton var öylesi onlarınkini bu yazıya eklersem ben yemek masasına oturamam aç kalırım.
Bilmem kaç kupa kazanıpta 35 yaşında gelenleri önü açık genç adamların yanına bile koymam.
Alıntı yapacak kişiye baştan söylüyorum savunma modunu aktifleştirmeden önce yazımı iyi oku.