S.a arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim direksiyon derslerinde falan trafiğe bile çıkıyordum hatta 15 20 dakika trafikten sürücü kursuna bile gidiyordum. Gayet iyiydi kuzenimin arabasında falan bile sürdüğüm oldu araba bugün sınava gittim arabayı kaldırdım sürdüm şuradan dön dediler dönücekken çok yaklaştın dedi ama yaklaştı dediğim yer ile kaldırımda rahat 40cm var oradan dönerken kendisi pedallara bastı ayağımda hissettim araba kendini öne atıp istop etti. daha sonra tekrar çalıştırdım arabayı gayet sürdüm 3 vitese çıkacak hıza bile geldim hızımı azalttım daha sonra anayola yan yoldan giren bir araba vardı ve geçiş hakkı benim olduğu için devam ediyordum birden aniden pedalları kullanıp arabayı yine istop ettirdi döndüm napıyorsunuz geçiş hakkı benim önccelik bana ait zaten solluyabilecek hızdayım önüme geçse bile alanda müsait dedim acemi o görmüyormusun falan dedi trafik kuralını ne bilsin falan dedi bende acemiyim o zaman o sınavlarda neden trafik kurallarını soruyorsunuz anayolda geçiş hakkı benimdir dedim çok biliyorsun gibi konuşmalar yaptı tartıştık arabayı getirdim arabayı ben kullanıyorum siz değil ama durmadan müdahale ediyorsunuz ve laf ediyorsunuz dedim bu nasıl iş anlamadım falan dedim in hadi in çok konuşma diyip arabadan indirdi sürücü kursu hocasıda müfettişe biraz sert çıktı çok saçmaladınız çocuk haklıydı bazı yerlerde falan dedi bize işimizi öğretmeyin falan dedi indim ben bdahaki sefer geçersin artık falan dedi benden sonra aynısını 1 2 kişiye daha yapmışlar bu sonuca itiraz etmek istiyorum nasıl itiraz edebilirim ?
Sınavdanda bayağı yüksek notlarla geçtim 94 , 95 ,90 gibi notlar aldım
açıklanmadımı kaç puan aldın?