İlk yapmanız gereken, kendinize bir soru sormak;
- "Beklentim Ne?"

Beklentinizin cevabına göre hareket etmeniz gerekir. Kendinize aylık bir betlenti paketi oluşturmanız lazım.
Oluşturmanız gereken paket;
a-) Sitemi daha da kaliteli hale getirmek
b-) Sitemden para kazanmak

Eğer "a" ise, akıllı paketler almanız gerekir. Açıkça söylemek gerekirse, aldığınız paketlerin patlak çıkıp çıkmaması o kadar da önemli değil. Niye derseniz;
Alacağınız paketi direk sitenize uygulatmaya kalkarsanız bu büyük bir risk olacaktır (siteniz için). Yani bu durumda ne yapıyor olduğunuzun %100 bilincinde olmanız gerekir. Bu bilince sahip değilseniz, minik bir iki paravan site kurup, o siteler üzerinde 1 ay kadar bir uğraşıdan sonra, alacağınız paketleri o siteler üzerine uygulatıp sonuçlarını izlemeniz daha doğru olacaktır. (Tabi bu noktada paketler konusuda kendi içinde dallara ayrılır... Trafik sağlamak için, tanınmak için, üye çekmek için vs. vs.vs.)

Eğer "b" şıkkı ile ilgileniyorsanız, yine kendinize bir soru daha sormanız gerekecek; "Aylık ne kadar beklentim var?"
Beklenti şeklinize göre alımlar yapmanız gerekir.
- Sitenizden link satışları yapabirsiniz (Buda ikiye ayrılır. Profesyonelce link satan sitelerden satış yapmak (backlinks.com gibi) veya bu forum ve benzerlerinde topic açarak link satmak)
- Banner reklam alımları (yine aynı şekilde profesyonel olarak yapan sitelerden veya kendi kendinize topicler açarak almaya çalışmak)
- Sitenizin içeriğine göre, direk hedef kitlenizden reklam almak. (Atıyorum; Siteniz "moda" sitesidir ve günlük 1k kemik ziyaretçiniz vardır, bu durumda moda evlerine istatistiklerinizi göndererek, oraların reklamlarını alabilirsiniz) (Kendi adıma, ben tüm özel projelerimde sadece bu şıkkı kullanıyorum)

kabaca ilk aklıma gelenler bunlar...
.