Konuyu yeni gördüm. Şimdi bir arkadaş fikir istemiş. Bazı arkadaşlarda fikirlerini sunmuşlar ortaya. Kimseyi karalamadan, hakaret etmeden. Fakat anlamadığım bir nokta var. Bu firmayı savunan 4-5 arkadaş var. Hepside yeni üye. Ve öyle bir savunuyorlar ki, sanki kendi firmaları! Gerçi bende öyle bir izlenim oluşmadı değil. Firma sahibi yada çalışanısınız büyük ihtimalle. Ama unutmayın arkadaşlar, dürüstlük, bu hayatta sahip olabileceğiniz en önemli özelliklerin başında geliyor.

Ayrıca, tartışmayı bilmiyorsanız hiç girmeyin. Çünkü ben bu yaşıma kadar binlerce kişi gördüm, " ver adresini, telefonunu bak ne yapıyorum " diye konuşan. Kimseye erkekliğinizi ! ( sizin tabirinizle ) ispatlamak zorunda değilsiniz. Ve size tavsiyem, yeterli olgunluğa erişene kadar tartışmalara katılmayın.

Konu hakkında ise, buradaki çoğu arkadaşla aynı görüşteyim. Bu şekilde hazır paketlerle seo olmaz. Her siteye özel bir çalışma yapılmalı ki, etkisini görebilelim. Serbest piyasa, isteyen istediğini alır demeyin. Bu dünyada herşeyden önce kul hakkı var. Bunu unutmayın.