Merhaba arkdaslar ben bu forumda bir suru konu actim fakat daha net bir bilgi alamadim.

2 yilik sitemi sifirdan yapmak istiyorum fakat sadce yazarlar ve bir kac katagorilerin kalamsini istiyorum nasil ypacagimi bilemiyorum.

bunu neden yapiyorum 2 ay evel bu forumda birinden bot aldim fakat o gunden beri sitem hic iyi gitmiyoor bu botu almadan once sitem gayet iyi gidiyordu bu herif benden phpadmin istemisti ve verdik arkadas orda ne yapti bilmiyorum kesin bir kotu yazilim yukledi ve ben ne yaparsam yapim sitenin durumu iyi gitmiyoor messela siteme gunluk 7 bin uye giriyorsa ve bu mutlaka alexada guzel bir puan almasi lazim ikene ama oyle olmuyoor diyelimki bugun alexada 200.xxx isem ve 7 bin kisi online olduysa ve alexada bu verdigim rakamin altina dusmesi degilmie ama oyle olmuyoor 200.xxx den 289.xxx yukseliyoor yani 2 aydir sitem bu kadar uye girerken asaga inmiyoor hep yukseliste diger tarafta baska bir sitem var 10 gunde bir update yapiyorum 2 senelik sitemden daha iyi durumda ben % 100 eminim bu arkdas phpadminime kotu bir yazilim yukledigini biliyorum ve bu arkdasin ismini paypal hesabimdan aldim savcilgia suc duyurusndan bulunacagim cunku kendisi bu forumda mesaj yerini kapatmis acaba niye kapatmis cunku kimse ona ozel mesaj yollamasin diye ve suc duyurusunda bulunacam o arkdas buna emin olabilir pazarttesi yapacam ama simdi istegim sifirdan sitemi tekrar baslayacagim sadce yazarlar ve bazi kataogilerin kalmasini istoiyorum ve nasil bacup alacam umarim derdimi anlatim cunku cok sinirliyim beni mazur gorun ancaqk bu kadar yazabildim lutfen yardim edin ve umarim dogru yere yazim son birsey 2 ay evel sitem 155 ikene simdi 376.555 olmus