Dostum napalım peki oturup kendiliğinden hal olmasını mı bekleyelim ? Millet elektrik fazla tüketiyor.. g*t kadar trafo dikmişler sokağa ve o semtin tüm elektriğini ona bağlamışlar yetersiz geliyor.. İş yapamıyoruz 2 haftadır toplam 3 saat elektrik gelmemiş ki oturup gelen ürünleri onaralım.. Millet Diyarbakır lafını bu yüzden duyup çekinmiyor bilgili ol lütfen Tv bas bas Terör dediği için korkuyorlar! Çekinmiyorlar...
Millet elektriği fazla tüketmiyor. Millet elektriği fazla çalıyor diyeceksin. O g.t kadar dediğin trafo abonelere fazla fazla yeter. Ama her abone başına 2-3 hırsız düştüğü için ve hırsızlar elektrik tüketmekte limit ve sınır tanımadığı için orada o trafo kaldırmıyor elbette. Hırsızları düşünmeyen devlet hatalı elbette yakın siz lastikleri. Sonra batıdan bize ön yargıyla bakıyorlar dersiniz gelin Diyarbakır ı görün dersiniz. Görmeye gerek yok yazdıkların bile yetiyor. 2 sene Bodrum'da yaşadım, haftada 2 gün su veriliyordu yazın, haftada bir 2 ton su getirdiyorduk kamyonla. Elektrik dersen her akşam en az 1 saat kesilirdi. Turizmin merkez Bodrum dan bahsediyorum...
Hiç lastik yakan görmedim... Demek ki bazı ön yargılar aslında tam da önyargı değil...
Hırsıza değil devlete başkaldıranlara, ağaya değil devlete başkaldıranlara, örgüte değil devlete baş kaldıranlara hiç saygı duymuyorum...
Siz lastikleri değil aranızdaki hırsızları yakın, yarın elektrik sorunu tamamen biter.