Siz Ansi kodlamasını değiştirmeyi denediniz mi?
Ayrıca site açılıyor fakat login'de hata veriyor demişsiniz. Hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Bunlarla yardım edemezsek team viewer bağlantısıyla bir göz atabilirim.
Anlaşılan yazımı tam okumamış ve aynı sorunu çözme şeklini sizde ANSIIII yazarak cevaplamışsınız. Bu nasıl bir mantık ben anlamadım Utf8 olarak indirilen bir sql sorgusundaki Config tekrar tam zıtbir şekilde ANSI olarak tekrar düzenlensinki. Türkçe karakter hatası verme ihtimali % 100 . Bu denileni yaptım site başktan aşağı karakter hatasına dönmüştü. Bu hatadan sonrada bir yapılacak işlem varsa taksit taksit söylenmeside bir hata, neden derseniz ha buda çözümde işimi görmedi diye o şekildede hatayı düzeltmekten vazgeçiyoruz. Sizi kastedmiyorum ama şayet her kes gibi cevabı bilmeden google ye yazarak benim buraya yazdığım sorunu ANSI olarak düzelt düzelir diye cevap veriyorsanız vahim bir durum. Googleye zaten hatayı direk yazıyoruz bu durumda olası çözümlere bakıyoruz. Fakat nadir yapılan bir işlem kopya site oluşturma o yüzden bulması zor oluyor bazılarıda domain değiştirmeyle kıyaslıyor.