Şunu anladım ki diğer firmalara göre sistemleriniz iyi değil kurumsal değilsiniz aradığımızda telefona çıkan konuyla ilgilisi olmayan şahislar abim yok, hastaneye gitti dışarda gelecek vs diyor. Müşteri velinimettir atar yapılmaz alttan alınır sorunları varsada çözülür. Senelerdir netdirect ( eski hostcini ) ile çalişiyorum o tarz bi sıkıntı olduğunda adamlar bana yol gösteriyor. Hosting, reseller vs Sistemle çok ilgili değilim bişi anlamıyorum tamam kabulleniyorum ama altı üstü wordpress günlük 100K hit alan bi site değil hatta 1 haftalık site ama buda 3 gün sitenin kapalı kalacak anlamına gelmez bizde ekmek yiyoruz forumda çoğu arkadaş bilir bi sitenin 3 gün kapalı kalması google gözünde çok büyük bir eksidir. İnsanlara ukala diyorsunuz ama asıl bunu yapan sizsiniz, yaklaşımınız hiç doğru değil. Ticaret yapan bi insana bu tür şeyler yakışmıyor adınızı burada kötüye çıkarıyorsunuz. Müşterilerinize baştan belirtin sistemlerimiz wordpress ve pluginlerine optimize değildir diye insanlarda ona göre alışveriş yapsınlar sizlerle.

Hadi kolay gelsin.