Sevgili R10 ailesi,

Yıllardır sorunsuz kullandığımız blogger 2012 yılında yaşattığı çeşitli sıkıntılardan sonra 2013'de de kullanıcılarına zorluklar yaşatmaya devam ediyor.

2 gündür özel domainli (.com, .org vb) blogger tabanlı sitelere bir bir erişim kayboldu. Nedeni ise bu sitelerin kullandığı dns ve google blogger ekibi hala bir açıklama yapmadı. Yardım forumundan bir şekilde aldığımız yardımla sitelerimizi açtık ama uzun süre www. yazılmadan siteme giriş yapılamadı. Bir çok kişi de de sorun hala devam ediyor. Ben bu sorunu sanırım çözdüm;

Neden emin değilim; çünkü bazıları sohbet sisteminden www. yazmadan siteye giremediklerini söylüyorlar. Benim msn facebook ve sohbetten ulaştığım bir çok kişi sorunsuz giriyor. İspanyolu,Pakistanlısı da sorunsuz girerken. Arjantinli arkadaşım giremiyor ne www'lü nede www'süz.

Deneme isteyenler; macyayinlari.com ve www.macyayinlari.com

Gelelim asıl soruna. Bu sorun dediğim gibi 2-3 gün önceden başlamış ve google botun da bü süreçte siteme çok daha az uğradığını fark ettim. Normal olarak

Ama sitenin açılması üzerinden 18-20 saat geçti. Ayrıca www. süz giriş sorununu da bugun 13:00 gibi çözmeme rağmen anında index alan sayfalarımın index almadığını farkettim.

"Bu konuda bilgili arkadaşlar bana ne önerir. Sabır mı gösterilmeli, birşeyler mi yapılmalı."

Not: Google getir götür özelliğini hem anasayfa hemde bugun eklenen içerikde denedim ve başarısız oldu.